Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

genius 5000

Vizitator tzepi_2005

Postări Recomandate

Vizitator tzepi_2005

am gasit finalul de la subwoofer prajit si am zis sa il schimb . dar a aparut altceva , una din circuitele de alimentare sa intrerupt. daca incerc sa o refac sare din nou . ce pot sa fac? multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

4

• luk81

1

• Mindware

1

• ROBEERT

1

Top autori în acest subiect

Vizitator tzepi_2005
:sparge: am verificat si pe ambele trasee am 39,8v. dar cred ca pe unu normal trebuia sa am minus . si nu am asa ceva . poate sa fie de la condensatorii de 50v 4700uf? multumesc
Link spre comentariu
Vizitator tzepi_2005

am verificat condensatorii si sunt buni . diodele 'unisens' leam verificat si sunt bune . e posibil sa fie tda-ul in scurt ? ce ar trebui sa fac mai exact ? sunt intro mare dilema . multumesc pt sfaturi

Link spre comentariu

Eu spun sa pui cateva poze.....una cu tot ansamblul(sa vedem ce s-a mai "modificat" la el) ,cel putin una cu traseul intrerupt...preferabil si una cu toata partea de cablaj-trasee...plus cel putin una cu partea componentelor....sa vedem ce altceva ar putea fi praf dar nu ti se pare tie....Stii ce usor e sa lasi o persoana cu probleme in agonie cand nu iti cere ajutorul si nu iti ofera detaliile necesare?Mai ales pe forum....Spor la reparat si posteaza pozele :bere: !

Link spre comentariu

nu ma mai ajuta si pe mine nimeni ??????? :91

Stimate domn, am mai spus de nenumarate ori, " nu mai postati consecutiv mesaje de genul NU MA MAI AJUTA SI PE MINE NIMENI? ". Asteptati sa vi se raspunda. Data viitoare, daca se mai intampla, inchid topicul.
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator tzepi_2005

scuzati calitatea !!![attachment=3]Imagine0013.jpg[/attachment][attachment=2]Imagine0014.jpg[/attachment][attachment=1]Imagine0015.jpg[/attachment][attachment=0]Imagine0016.jpg[/attachment]

Link spre comentariu

Idee:Cauta pe cablaj traseele alimentarilor, cat mai apropiat de condensatorii de filtraj, care "pleaca" mai departe spre toate CI-urile....intrerupe acele plecari (si pozitivul si negativul)...alimenteaza ce ramane (adica puntea si cond filtrare) si vezi daca mai "sare"; daca nu se intampla nimic inseamna ca pana aici e bine, daca pocneste din nou ramane sa verifici puntea si c-urile (inclusiv cele puse in paralel cu cele 4 laturi ale puntii, daca le are) si schimbi ce nu-i in regula.Daca nu pocneste, refaci traseele si te muti cu intreruperea DUPA primul CI alimentat; iar alimentezi si vezi daca face poc.Si repeti DUPA fiecare CIAsta-i o metoda babeasca, nitel distructiva dar da rezultate bune

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări