Vizitator tzepi_2005 Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 am gasit finalul de la subwoofer prajit si am zis sa il schimb . dar a aparut altceva , una din circuitele de alimentare sa intrerupt. daca incerc sa o refac sare din nou . ce pot sa fac? multumesc Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Verifica ce ai in scurtcircuit pe bara respectiva de alimentare - cel putin inca un amplificator este ars. Link spre comentariu
Vizitator tzepi_2005 Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 am verificat si pe ambele trasee am 39,8v. dar cred ca pe unu normal trebuia sa am minus . si nu am asa ceva . poate sa fie de la condensatorii de 50v 4700uf? multumesc Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 cred ca pe unu normal trebuia sa am minusVerifica puntea redresoare si traseul cablajului. Link spre comentariu
luk81 Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Verifica diodele din redresare si condensatorii care sunt in paralel pe acestea. Mai vezi datasheet-ul c.i. finali si verifica sa nu aiba alimentarea in scurt Link spre comentariu
Vizitator tzepi_2005 Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 am verificat condensatorii si sunt buni . diodele 'unisens' leam verificat si sunt bune . e posibil sa fie tda-ul in scurt ? ce ar trebui sa fac mai exact ? sunt intro mare dilema . multumesc pt sfaturi Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 diodele 'unisens' leam verificat si sunt bune Care sint diodele dublu sens? O simpla sirma...? Link spre comentariu
Vizitator tzepi_2005 Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 ar putea fi finalul in scurt ? multumesc scuze pt ce am scris mai sus dar nu stiu la ce ma gandeam. Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Ai separat circuitele de alimentare ale amplificatoarelor, sa vezi unde este problema? Link spre comentariu
Mindware Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Eu spun sa pui cateva poze.....una cu tot ansamblul(sa vedem ce s-a mai "modificat" la el) ,cel putin una cu traseul intrerupt...preferabil si una cu toata partea de cablaj-trasee...plus cel putin una cu partea componentelor....sa vedem ce altceva ar putea fi praf dar nu ti se pare tie....Stii ce usor e sa lasi o persoana cu probleme in agonie cand nu iti cere ajutorul si nu iti ofera detaliile necesare?Mai ales pe forum....Spor la reparat si posteaza pozele :bere: ! Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Sfatul meu ..apeleaza la un meserias ...vointa ai dar mai lipseste ceva ... Link spre comentariu
Vizitator tzepi_2005 Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 o sa incerc sa pun niste poze curand !va multumesc Link spre comentariu
ROBEERT Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 nu ma mai ajuta si pe mine nimeni ??????? Stimate domn, am mai spus de nenumarate ori, " nu mai postati consecutiv mesaje de genul NU MA MAI AJUTA SI PE MINE NIMENI? ". Asteptati sa vi se raspunda. Data viitoare, daca se mai intampla, inchid topicul. Link spre comentariu
Vizitator tzepi_2005 Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 scuzati calitatea !!![attachment=3]Imagine0013.jpg[/attachment][attachment=2]Imagine0014.jpg[/attachment][attachment=1]Imagine0015.jpg[/attachment][attachment=0]Imagine0016.jpg[/attachment] Link spre comentariu
kodor2001 Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Idee:Cauta pe cablaj traseele alimentarilor, cat mai apropiat de condensatorii de filtraj, care "pleaca" mai departe spre toate CI-urile....intrerupe acele plecari (si pozitivul si negativul)...alimenteaza ce ramane (adica puntea si cond filtrare) si vezi daca mai "sare"; daca nu se intampla nimic inseamna ca pana aici e bine, daca pocneste din nou ramane sa verifici puntea si c-urile (inclusiv cele puse in paralel cu cele 4 laturi ale puntii, daca le are) si schimbi ce nu-i in regula.Daca nu pocneste, refaci traseele si te muti cu intreruperea DUPA primul CI alimentat; iar alimentezi si vezi daca face poc.Si repeti DUPA fiecare CIAsta-i o metoda babeasca, nitel distructiva dar da rezultate bune Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum