Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cutie !

ph3e4r

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ph3e4r

5

• Bogdi16

4

• radue

3

Top autori în acest subiect

Mar interesa ceva in care sa fie doar un dif adica cel folosit de mine si sal folosesesc pe post de subwoofer :rolleyes: Merci mult Bogdi16

TREBUIA sa imi spui ce vrei sa faci cu difu!GRESEALA TA :goodman:
Link spre comentariu

"sal folosesesc pe post de subwoofer " scuze daca nu mam facut inteles ma refeream la ceva de genul un singur dif intro cutie sa scot cel mai jos bass si la cel mai inalt nivel de decibeli. Merci mult la lumea care a postat dar am terminat cutia nush cat de bine am simulat dar se aude acceptabil.Apropo de subwooferi mici am vazut un sub de la kynio (sau ceva de genul) care era de aproximativ 9 W 16,5 cm si se audea f bine pentru dimensiunea lui.

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

"sal folosesesc pe post de subwoofer " scuze daca nu mam facut inteles ma refeream la ceva de genul un singur dif intro cutie sa scot cel mai jos bass si la cel mai inalt nivel de decibeli. Merci mult la lumea care a postat dar am terminat cutia nush cat de bine am simulat dar se aude acceptabil.Apropo de subwooferi mici am vazut un sub de la kynio (sau ceva de genul) care era de aproximativ 9 W 16,5 cm si se audea f bine pentru dimensiunea lui.

Intradevar poti sa-ti faci un subwoofer cu un dif de 20 cm dar nu unul Senon sau yung chung :toimonster: Ia trage matale o vizita pe la http://www.visaton.com sa vezi difuzoare ca lumea :smt006
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări