ph3e4r Postat Octombrie 4, 2005 Partajează Postat Octombrie 4, 2005 Imi poate simula cineva o incinta pentru ydd200 lpb100 4 ohmi? :rolleyes: Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Octombrie 4, 2005 Partajează Postat Octombrie 4, 2005 Uite 2 proiecte pe 2 cai si pe 3 cai. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Octombrie 4, 2005 Partajează Postat Octombrie 4, 2005 PSProiectele sunt facute de Vasile Ca sa nu fiu acuza ca le-as fi facut eu.Sal Link spre comentariu
ph3e4r Postat Octombrie 4, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2005 Mar interesa ceva in care sa fie doar un dif adica cel folosit de mine si sal folosesesc pe post de subwoofer :rolleyes: Merci mult Bogdi16 Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Octombrie 4, 2005 Partajează Postat Octombrie 4, 2005 Mar interesa ceva in care sa fie doar un dif adica cel folosit de mine si sal folosesesc pe post de subwoofer :rolleyes: Merci mult Bogdi16TREBUIA sa imi spui ce vrei sa faci cu difu!GRESEALA TA :goodman: Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 10, 2005 Partajează Postat Octombrie 10, 2005 Nu stiu cum vei putea sa scoti un sw cu un dif de 8' ( parerea mea ) Link spre comentariu
ph3e4r Postat Octombrie 10, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2005 "sal folosesesc pe post de subwoofer " scuze daca nu mam facut inteles ma refeream la ceva de genul un singur dif intro cutie sa scot cel mai jos bass si la cel mai inalt nivel de decibeli. Merci mult la lumea care a postat dar am terminat cutia nush cat de bine am simulat dar se aude acceptabil.Apropo de subwooferi mici am vazut un sub de la kynio (sau ceva de genul) care era de aproximativ 9 W 16,5 cm si se audea f bine pentru dimensiunea lui. Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 10, 2005 Partajează Postat Octombrie 10, 2005 Poti sa pui si niste poze te rog Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 10, 2005 Partajează Postat Octombrie 10, 2005 "sal folosesesc pe post de subwoofer " scuze daca nu mam facut inteles ma refeream la ceva de genul un singur dif intro cutie sa scot cel mai jos bass si la cel mai inalt nivel de decibeli. Merci mult la lumea care a postat dar am terminat cutia nush cat de bine am simulat dar se aude acceptabil.Apropo de subwooferi mici am vazut un sub de la kynio (sau ceva de genul) care era de aproximativ 9 W 16,5 cm si se audea f bine pentru dimensiunea lui.Intradevar poti sa-ti faci un subwoofer cu un dif de 20 cm dar nu unul Senon sau yung chung :toimonster: Ia trage matale o vizita pe la http://www.visaton.com sa vezi difuzoare ca lumea :smt006 Link spre comentariu
ph3e4r Postat Octombrie 10, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2005 Nu ma refeream sa fac cel mai bun subwoofer din lume am zis si eu ca aveam difu ala la indemana :prayer: pe http://www.visaton.com nu ma uit ca e peste puterea de cumparare a unui elev :smt003 Pozele o sa vine imediat ce fac rost de o un aparat foto Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 10, 2005 Partajează Postat Octombrie 10, 2005 Stai linistit pentru ca nici cu Visaton nu faci cel mai bun subwoofer din lume dar in schimb cu cele enumerate de tine faci cel mai prost subwoofer din lume :smt003 Link spre comentariu
ph3e4r Postat Octombrie 11, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2005 Sunt incepator si daca tot il aveam pe acasa nu a stricat sa experimentez pana la urma nu a iesit subwoofer a iesit ceva cu bass reflex :finga: Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 11, 2005 Partajează Postat Octombrie 11, 2005 Dar ai castigat experienta, fi :smt003 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum