naminator2003 Postat Mai 2, 2011 Autor Partajează Postat Mai 2, 2011 Am vazut ca trebuie un circuit acordat (sau dublu) pe frecventa de 10,7 MHz ca sa mearga demodulatorul. De unde pot gasi asa ceva? cum arata, ca sa stiu cum l-as putea recunoaste daca vad pe undeva? este cumva in carcasa metalica si are miezul o anumita culoare?In plus, filtrele ceramice duble, de tip SFJ 10,7MA, se gasesc pe la noi? eu am vazut la magazinele de piese doar tipul SFE, la fel si prin receptoare... Link spre comentariu
cristian2009 Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Cartea o poti descarca de aici Link spre comentariu
Flor Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Salut Am vazut ca trebuie un circuit acordat (sau dublu) pe frecventa de 10,7 MHz ca sa mearga demodulatorul. De unde pot gasi asa ceva? cum arata, ca sa stiu cum l-as putea recunoaste daca vad pe undeva? este cumva in carcasa metalica si are miezul o anumita culoare?...Hai sa iti raspund pe rand. Radiouri din care sa extragi filtrele de Fi gasesti prin talciocuri. Nu uita sa te tocmesti.In general filtrele de 107MHz din receptoarele romansti erau in carcase dreptunghiulare, si erau mai lungi si mai inalte decat cele 455KHz care aveau carcase in general cam patratoase.La radiourile straine condul de acord este pus intre pinii trafului, intr-o "casuta", hi, hi, speciala..Culoarea miezului, de fapt se punea doar o picatura de vopsea peste miezul reglabil, putea indica inclusiv ordinea de planatare in cablaj.. De ex alb insemna FI1, verde FI2, etc..Stiu ca exista un/niste catalog/cataloage cu clasificare miezurilor, adica inducata, nr de spire primar secundar, c-ul de acord, culoarea, incuiv seria stantata pe bobina, parca cineva amabil l-a pus si in acest forum, dar sincer nu mai stiu unde. Daca il gasesti, pls, ...banuiesti ce vreau sa zic....In plus, filtrele ceramice duble, de tip SFJ 10,7MA, se gasesc pe la noi? eu am vazut la magazinele de piese doar tipul SFE, la fel si prin receptoare...Filtrele din receptoarele FM au banda larga, adica circa 300KHz. De aia se pun in receptoarele obisnuit. Daca vrei ceva mai ingust, sa zicem de 110KHz, imprieteneste-te cu Gogu, ebay-izeaza, .. Link spre comentariu
naminator2003 Postat Mai 3, 2011 Autor Partajează Postat Mai 3, 2011 Cu filtrele ceramice m-am mai lamurit. In ceea ce priveste bobinele/ transformatoarele de FI... 1. Am gasit cateva chestii de genul... Presupun ca astea din poza sunt trafuri de FI... au 5 picioruse, adica un primar cu priza mediana si un secundar, + inauntru au condensator pe vreo infasurare sau pe amandoua. 2. Am mai gasit si trafuri de IF din radio-uri pe lampi, mai vechi, si au marcat pe carcasa 10,7 Megacicli. Astea au doua bobine , fiecare cu cate un condensator in paralel. Sunt aceste bobine cuplate? ca vad ca ies din carcasa doua reglaje pentru miezuri.... poate fi asta un transformator, sau sunt doar doua bobine in aceeasi carcasa, fara treaba una cu alta? Ma gandeam ca asta ar fi genul de "circuit dublu acordat", care este recomandat in carte pentru distorsiuni minime... Mie nu mi se par a fi cuplate... Dupa cum apare si in schemele din carte, ca sa fie dublu acordat, trebuie doua reglaje separate pentru miezuri, nu? 3. Sau asta e "circuitul dublu acordat" ? 4. Bobina dintre pinii 8 si 9 vad ca are 22uH, asta sigur trebuie cu miez, nu? as putea sa folosesc vreuna in carcasa, cu miez, ca sa aiba mai putine spire? Pun aici si schema circuitului: Link spre comentariu
vio2007 Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Bobinele de FI de 10,7MHz (10X10X14mm) au miezurile vopsite cu portocaliu,roz,violet si albastru deschis .Cele cu roz pot fi si de la MA heterodina unde scurte! Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Bobinele de 10,7Mhz recuperate de la aparatele pe tuburi nu se potrivesc la montajul tau.Poti sa-ti construiesti si singur transformatoarele de frecventa intermediara, insa ai nevoie deaparate de masura pentru a le regla.Sfatul meu este sa cauti un casetofon de masina, modelele alea cu scala analogica sau cu led-uri (ferari, panasoanic sau alte petarde de genul asta) de unde sa recuperezi modulul RF.Dupa schema din datasheet a integratului o sa gasesti pinii la care este conectata bobina de care ai nevoie.Doar trebuie sa o dezlipesti si sa o transferi la aparatul tau.La o adica, pentru primul prototip poti utiliza modulele din radio Gloria.Are un modul pe care se gaseste doar cablajul imprimat cu media frecventa de 10,7Mhz si cea de 455kz impreuna cu demodulatorul.Poti conecta la modul VFO-ul, etajul de intrare (front-end-ul) si amplificatorul audio.Inca un hint:- firma TOKO prezinta datele dupa codul de pe bobina, in functie de utilizarea acesteia, poti afla tipul de infasurare, la ce pini se conecteaza, numarul de spire si valoarea capacitatii de acord. Link spre comentariu
cristian2009 Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Cum evolueaza proiectul ? Link spre comentariu
cristian2009 Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Proiectul stagneaza ? Link spre comentariu
naminator2003 Postat Mai 11, 2011 Autor Partajează Postat Mai 11, 2011 Proiectul nu a stagnat, doar ca nu m-am mai uitat pe aici in ultimele zile... Am facut cablajul, am lip it piesele pe montajul care contine un amplificator de RF simplu, mixer-ul NE602, sintetizorul si modulul de frecventa intermediara. Momentan nu am un CA3089, am dat comanda si o sa imi vina in vreo 2 saptamani. Fara ala sau aparatura n-am cum sa stiu nimic deocamdata... Am facut ca aici: http://www.ariel.ac.il/sites/yosip/MPX_ ... _Tuner.pdf (dati cu right click - save as daca nu se deschide). Petarde de radio-uri am tot cautat... ce-i drept auto am gasit mai putine. Oare acelea cu accord analogic nu au un intregrat sa faca toata treaba de mixare, filtrare, amplificare, demodulare ? Am vreo 2 radio-ceas-uri cu integrate de genul toshiba TA7613 (http://www.open-circuit.co.uk/download/TA7613AP.pdf) . Au si astea trafuri de IF pe culorile: negru, roz, galben, rosu si maro. Probabil este unul din astea, dar n-am avut timp sa scormonesc.... Mai am si placi dintr-un radio "Mamaia", caruia i-am gasit schema, dar nu imi dau seama din schema care trafuri sunt pe 10,7MHz. Intr-adevar, bobinele sunt TOKO JAPAN, dar codul de pe ele este: 2306 sau 2307. Am gasit in tehnium din aprile 94 o pagina despre asa ceva, dar nici urma de codurile astea.. Se poate si afla care sunt prin masurare, dar probabil imi trebuie un generator de semnal pe la 10,7 MHz, pe care nu il am ... Ma gandeam ca as putea sa pun, provizoriu, filtre ceramice de 5,5MHz in locul celor de 10,7MHz si sa folosesc un modul de cale comuna de TV pe care il am pe acasa, facut cu TBA121... dar cred ca nu e atat de simplu.... Ca tot veni vorba, bobina de 22uH din schema ar fi mai bine s-o fac pe vreun miez ceva, nu? Ca am vazut ca iese destul de mare in aer Link spre comentariu
Flor Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 ..Se poate si afla care sunt prin masurare, dar probabil imi trebuie un generator de semnal pe la 10,7 MHz, pe care nu il am ... Dar nu ai un radio care sa aiba un FI pe 10.7MHz din care sa iei semnalul? Asta ca sa nu iti spun ca e asa de complicat sa iti faci un ocilator cu un Q de 10.7MHz, eventual si modulat.. E greu, ca eu nu am, hi, hi. Rade ciob de oala sparta.. Ma gandeam ca as putea sa pun, provizoriu, filtre ceramice de 5,5MHz in locul celor de 10,7MHz si sa folosesc un modul de cale comuna de TV pe care il am pe acasa, facut cu TBA121... dar cred ca nu e atat de simplu.... De ce crezi asta? Ai incercat si nu ti-a mers? Acuma trebuie sa verifici ca semnalul de FI dat de mixer este de 10.7, nu de 5.5 Ideea e ca mai bine faci invers. Scoti filtrele de 5.5MHz si pui in locul lor pe cele de 10.7MHz.. ..Ca tot veni vorba, bobina de 22uH din schema ar fi mai bine s-o fac pe vreun miez ceva, nu? Ca am vazut ca iese destul de mare in aer Eu ma vazut-o intr-un magazin de pe Maica Domnului. Era la fel de mare cat o rezistenta de 0.5W si costa suma exorbitanta de 0.5 lei. Link spre comentariu
naminator2003 Postat Mai 21, 2011 Autor Partajează Postat Mai 21, 2011 Merge! Pe post de bobina de 22uH am pus ce mi-a zis Flor, o bobina marcata in codul culorilor de la conex. Am folosit un circuit acordat dintr-un radio-ceas, cu miez maro. Depind de la producator la producator culoarea miezurilor. De exemplu, la TOKO pot fi roz sau albastru deschis-turcoaz. Mi-am facut un generator de semnal la 10,7MHz folosind schema din cartea "Radiofonie pentru tineret" : Cu generatorul asta testam si circ acordate, aplicam semnal pe primar si ma uitam pe secundar cu osciloscopul. Pe masura ce invarteam miezul, crestea/scadea amplitudinea. Probabil cand ajunge la maxim, atunci e accordat pe 10,7. As putea sa modific schema, in loc de oscilatorul de relaxare format din VT1 si VT2 si ce e pe langa, sa pun unul armonic la 1KHz. In felul asta, semnalul de pe varicap va fi sinusoidal, si deci voi modula in frecventa cu semnal mesaj sinusoidal nu? Asa as aplica semnalul asta la intrarea in AFI si as pune osciloscopul pe iesirea demod., vazand cand am semnal sinusoidal. In legatura cu fluxul de date RDS, am vazut ca nu gasesc circuitul demodulator in tara. Acesta poate fi TDA7330 sau SAA6579. Are cineva asa ceva pe acasa, sau stiti vreun radio din care as putea sa le dezlipesc? Multumesc! Link spre comentariu
Flor Postat Mai 22, 2011 Partajează Postat Mai 22, 2011 Eu as pune pe iesirea modulatorului un potentiometru cu care sa pot regla nivelul semnalului pe carte il voi injecta in AFI. Ca sa nu bag in limitare etajele respective...Mi se pare OK ideea cu un socilator sinus. Nu te complica, fa cveva ceva simplu, 1 cu 3 grupuri RC +inca in trz ca buffer, .PS. Cand am citit cartea aia m-am mirat de ce notat autorul, care totusi avea nume romanesc, piesele cu VT1, VD, adica dupa moda sovietica...Apoi am citit ca ar trebui sa spunem DEL, adica Dioda ElctroLuminescenta, si ca e aia trenciver, sa ii spune pe romaneste emiceptor..Apoi ca daca nu esti membru al unui radioclub ar trebui sa ti se ia dreptul de emisie..Acum ceva timp am aflat unde lucra respectivul. Nu si gradul. Despre functie nu cred ca voi afla niciodata..PS. S-a gandit cineva absolut din intamplare la Cooperativa Ochiul@Timpanul? Corect, sunt invidios pe lefurile lor. Dar nu pt ce trebuie sa faca pt ele.. Link spre comentariu
naminator2003 Postat Iunie 8, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2011 Am cam rezolvat-o si cu AFI-ul. Acum problema e ARF-ul. Eu folosesc circuitul integrat NE602 (SA602) pe post de mixer. Ma tot chinuiam eu sa fac un ARF cat mai bun, am incercat schema din poza, pe urma am pus una cu doua TEC-J-uri. Am observat ulterior ca degeaba fac eu ARF, ca prind posturile doar cu piciorusele integratului. :( Adica degeaba leg eu ceva la ele, ca doar daca fac scurt intre pinii 1 si 2, doar atunci se aude zgomot. Bineinteles ca prind si posturile de pe frecventele imagine si ca receptia e cam proasta. Placa este dublu strat, cu plan de masa pe ambele fete. Degeaba am bagat-o intr-o cutie de tabla, ca tot prinde posturile. Nu stiu ce sa ii fac. Sa fie nevoie de socuri pe alimentarea integratului? sa am nevoie de o ecranare perfecta a ansamblului ARF + mixer? Sau sa fie problema de adaptare de impedante? Ma gandeam sa ecranez punand alte placi de cablaj dublu strat perpedicular pe placa cu piese, apoi punand una pe post de capac, lipite cu fludor. Stiu ca nu am nici un fel de impamantare la masa etc... Link spre comentariu
naminator2003 Postat Iunie 9, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2011 Dupa ce tot am cautat, si am experimentat tot felul, am vazut ca trebuie sa pun componentele foarte aproape de pinii 1 si 2 ai integratului. Si vazand ca mixerul are si castig propriu, m-am hotarat sa renunt la front-end-ul activ. As vrea sa fac doar o retea selectiva, cu diode varicap, ce rezoneaza pe frecventa postului receptionat, ca sa scap de perturbatii pe frecventele imagine. Reglajul RAS al demodulatorului il voi folosi doar la AFI, dupa cum am vazut ca e facut in radioreceptorul RALLY. M-am gandit la acest circuit de intrare: Intrebarea e cum adaptez impedanta acestui circuit la impedanta de intrare in mixer, adica 1200 ohmi cum scrie in datasheet. Am observat si eu ca vine L in paralel cu C1 si capacitatea echivalenta a diodelor varicap, care e egala cu a unei singure diode. Dar calculand modulul impedantei pe la 100 MHz, acesta iese imens, de ordinul gigaohmilor. Sau poat am gresit la calcule... Probabil tot cu o retea de genul celei din imaginea de mai sus... Link spre comentariu
naminator2003 Postat Iunie 14, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2011 Datorita lui cirip am gasit o problema, lipsea un condensator de 100nF de pe pinul 2 al integratului. Am adaugat si niste diode varicap inainte, care impreuna cu bobina de 165nH sa rezoneze pe frecventa postului receptionat. Stiu ca asta nu asigura selectivitatea dorita la frecventa imagine, dar pentru moment o sa las tunerul asa. Acum am alte intrebari Voiam sa fac receptie stereo, daca ar fi cumva posibil cu selectorul asta. Si asa am proiectat si cablajul la decodorul stereo cu LA3361, mai exact cel din datasheet-ul integratului. http://www.datasheetcatalog.org/datashe ... LA3361.pdf Am facut schema din pagina 3, folosind o retea de dezaccentuare RC. Vad ca in functie de tensiunea de la pinul 9, se poate alege modul de functionare al integratului (stereo, mono sau VCO oprit). Ma gandeam ca daca receptia e proasta, sa trec pe modul mono. Pentru ca altfel, nu aud nimic la iesire, daca nu confirma modul stereo prin aprinderea led-ului. Si am pus un semireglabil pe pinul 9 si i-am dat cam 1,4V, deci in intervalul 0,7....2,1, ca sa fie fortat mono. Si nimic, tot nu se aude nimic la iesire. Am pus si amplificator audio, nu ascult cu difuzorul direct A mai folosit cineva integratul asta, stie cum se regleaza ? Am vazut ca semireglabilul ala de 5k de la pinul 16 regleaza frecventa VCO-ului, probabil se pune astfel incat sa avem 19KHz la pinul 12. Dar semireglabilul de la pinul 8 ce face? Cand il invart, aud postul in difuzor pt putin timp, si pe urma iar liniste... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum