costelvoicu72 Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 buna ziua . cum ma puteti ajuta cu schema acestui aparat de radio cu pikup darcee . nu stiu modelul si ii lipseste o lampa . un prieten vrea sa il repar . Link spre comentariu
florinmar Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 buna ziua . cum ma puteti ajuta cu schema acestui aparat de radio cu pikup darcee . nu stiu modelul si ii lipseste o lampa . un prieten vrea sa il repar .daca imi trimeti o poza cu sasiul am sati spun eu ce tub ai nevoie si daca il am til dau eu pe gratis Link spre comentariu
Relav Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 De ce ai mai deschis un topic exact cu aceeasi problema ? Tu te uiti daca ti-a raspuns cineva? Ti-am pus o schema si ma asteptam sa scrii daca este ceea de care ai tu nevoie. Foloseste butonul de jos "Raspunde" . Link spre comentariu
costelvoicu72 Postat Noiembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 dar nu stiu cum santamplat de sa deschis 2 topicuri . schema am gasito si va multumesc. am incercat sa sterg unul si nu am stiut cum Link spre comentariu
costelvoicu72 Postat Noiembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 buna ziua . cum ma puteti ajuta cu schema acestui aparat de radio cu pikup darcee . nu stiu modelul si ii lipseste o lampa . un prieten vrea sa il repar .daca imi trimeti o poza cu sasiul am sati spun eu ce tub ai nevoie si daca il am til dau eu pe gratis am sai fac o poza si o sa o atasez Link spre comentariu
costelvoicu72 Postat Noiembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 lipseste ECC 58 si EBF 89 . am nevoie de aceste tuburi Link spre comentariu
iora Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 gasesti pe forum in sectiunea bazar - vanzari la userul luk9900 sau viobio. au lampi NOS Link spre comentariu
florinmar Postat Noiembrie 11, 2010 Partajează Postat Noiembrie 11, 2010 lipseste ECC 58 si EBF 89 . am nevoie de aceste tuburidraga domnule ecc58 nu ai tu in darclee e ecc85 pe care til pot da eu ebf nu am dar iti pot face rost astept raspuns o seara buna Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum