Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

A folosit cineva integratul AD-024V1 ?

iuser

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuser

4

• figher_ionut

3

• remus68

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

In primu rand nu e integrat ci e chit de amplificare iar in data set vad ca scrie:

Pentru blocul de alimentare recomandam modulul AD-051 realizat de firma Adelaida

Se recomanda utilizarea unor transformatoare pe tor - 2x29V / 5A

Deci daca integratu tau scoate 2x100 W iti trebe o alimentare pe masura.

Mi-am dat si eu cu parerea asteapta mai bine comentarii si de la altii.

Link spre comentariu

Pentru blocul de alimentare recomandam modulul AD-051 realizat de firma AdelaidaSe recomanda utilizarea unor transformatoare pe tor - 2x29V / 5A

Stiu dat nu am gasit un astfel de traf +ca este scump .Pana la urma se merita chitul asta sau iau un tda 7294 si pun un filtru pasiv la difuzoare ? Amplificatorul il voi folosi in casa...si nu am un buget foarte mare pentru proiect .
Link spre comentariu

Stiu dat nu am gasit un astfel de traf +ca este scump

Fara o alimentare pe masura, degeaba ai cumparat kitul! Vinde-l si cumpara-ti unul mai ieftin caruia sa-i poti cumpara si piesele necesare alimentarii.
Link spre comentariu

Cauta si tu pe la un targ ceva ca din magazin intradevar e scump.Chiar daca nu iti da tensiunile pe care le doresti poti sall rebobinezi tu ca nu e mare filozofie.Dacagasesti transformator si nu iti da tensiunile care le vrei ii scoti tolele dar nu inainte de a masura tensiunea pe care o furnizeaza la un anumit secundar nu conteaza care,apoi scoti sarma de pe secundaru respectiv o masori si aplici regula de trei simpla si il rebobinezi cu sarma de grosimea 0,6 0,7 mm nustiu exact daca asta da 5 A dar cred ca e buna.Ex:daca 10m de sarma da 12vatunci 24,1m de sarma da 29v cat iti trebe tie.Deci ai nevoie de 2 primare de 24,1m.Cu achizitia transformatorului cred ca te descurci ,incearca sa mergi direct la sursa ca sal obtii mai ieftin.Cum ar fi pe la servis electro acolo sigur gasesti.Dar te intreb de curiozitate cat te-a costat achizitia chitului?Ataseaza o poza cu el sa-l vad si eu te rog.

Link spre comentariu

daca nu iti da tensiunile pe care le doresti poti sall rebobinezi tu ca nu e mare filozofie

:rade: Din pacate iuser nu poate deosebi un kit de un circuit integrat si tu crezi ca se apuca de rebobinat transformatoare?

In acest caz, recomand ca iuser sa citeasca acest topic http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=6 ... 55&start=0 inainte de a face vreo prostie si sa-si arunce banii pe fereastra...

Link spre comentariu
Vizitator viobio

ok , ok ma pun pe citit :nebun: o sa revin cu un amplificator (cu tda 7294) facut de mana mea fara sa intreb pe nimeni nimic , :da , mersi mult remus pentru documentatie

incearca ceva mai simplunu esti pregatit pentru asa ceva
Link spre comentariu

Am mai facut un "mini" amplificator cu tda 2003 , si unul cu tda 2050 , ambele merg perfect dar(cu distorsiuni) :jytuiyu , vreau ceva care sa sune clar , nu neaparat tare,ceva pentru apartament ,de asta m-am orientat spre AD-024V1 , are si filtru activ .. o sa ma documentez si o sa incerc sa rebobinez un traf ,sa obtin 2x29V la 5A .

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Am mai facut un "mini" amplificator cu tda 2003 , si unul cu tda 2050 , ambele merg perfect dar(cu distorsiuni) :jytuiyu , vreau ceva care sa sune clar , nu neaparat tare,ceva pentru apartament ,de asta m-am orientat spre AD-024V1 , are si filtru activ .. o sa ma documentez si o sa incerc sa rebobinez un traf ,sa obtin 2x29V la 5A .

amplificatorul cu TDA2050 este aici viewtopic.php?f=59&t=70471 tot kyt,nu e montat de tine,tu ai pus doar alimentarea
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări