Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplituner Onkyo TX-2000

Vizitator dandum

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

6

• bobo

1

• kiras

1

Top autori în acest subiect

Vizitator dandum

Gata, merge :da Sau, ma rog, aproape...Intra cumplit de greu in stereo. Dupa ce-am sapat un pic pe net si-am dat cateva grade de "VCO Control" s-a rezolvat si problema asta. Da, stiu ca nu se regleaza dupa ureche, dar altceva inafara de un multimetru ieftin n-am. Ar mai fi separatia intre canale...Insa ultima problema, pe care n-aveam cum s-o vad inainte, cu un canal stricat, e balansul. Stanga nu raspunde deloc la potentiometrul de balans. Cu el la stanga am doar stanga, cu el la dreapta am si stanga si dreapta. Adica de la mijloc spre dreapta nicio modificare. Nu stiu ce are, sa vad la potentiometru.

Link spre comentariu
Vizitator dandum

Update: am mai dat cu spray + X x 100 ture inainte - inapoi cu potentiometrii.Rezultat: la un moment dat, stanga disparuse, dar aparea cand cuplam loudness sau cand apasam cu x Newtoni in axul potentiometrului de volum. Am frecat in continuare si, in final, doar pe volum a mai ramas un mic punct problematic, altfel merge normal. Forta necesara pentru a roti insa potentiometrul de volum e infima, poti sa-l rotesti si impingand cu o scobitoare. Cred ca o sa dau totusi jos potentiometrii aia si sa incerc sa le mai tensionez un pic lamelele. Dupa cum arata placa prin zona, au mai fost dati jos odata si mi-e cam teama ca, daca-i desfac, sa nu se rupa urechiusele de metal care se indoaie ca sa-i tina inchisi.Balansul, tot asa, stanga e insensibila la orice, parca n-ar fi legata la potentiometrul ala.Martorul de "Tuned" e sensibil la pozitia mea prin camera :rade: Va urma si o antena pe balcon.

Link spre comentariu
Vizitator dandum

Prea tarziu :jytuiyu Acu' nu-l mai dau jos...Si cred ca nici potentiometrii - din cauza "arhitecturii locale" am cam mult hardware de dat jos ca sa-i pot scoate frumos afara. Volumul merge OK, asa ca faza cu balansul nu ma streseaza prea tare.Multumesc frumos pentru sfaturile de pana acum!

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări