UDAR Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Mulțumesc, @adicontakt. E o rezolvare . Totuși, sunt curios ce se întâmplă - problema pare , într-adevăr, în curtea lui Chrome , dar pe alte site-uri merge . O să testez, cînd o să am timp pe mai multe site-uri. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Aprilie 7, 2014 Administratori Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Si eu cu Chrome patesc la fel, se blocheaza din cauza pluginurilor care sunt facute prost, cel de flash e execrabil dar nici decodarea html5 nu se dezminte...Eu folosesc mai nou IE, sincer mi se pare cel mai bun dupa ce le-am folosit pe restul ani de zile. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Aprilie 18, 2014 Partajează Postat Aprilie 18, 2014 Pe calc mai slabe eu instalez plug-in-ul flash 10.1 din 2010. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Martie 8, 2015 Partajează Postat Martie 8, 2015 Si a venit momentul schimbarii despre care scriam in 2012. Urmez calea de trecere pe firefox 36 via palemoon de la opera 12. Asta e..., Opera Next sau cum i-or zice acum este o clona de Chrome mai rosiatica si care nu mai are "sclipirea" lui O12. Dupa 25 de extensii firefox incepe sa semene a Opera 12 si inca nu am terminat. Am incercat si opera next pana la versiunea 27, chrome, safari, si tot la opera 12 mi-a ramas gandul. Asa, firefox si extensiile acestuia incep sa miroasa a opera 12 si este cel care mi-a permis sa ma apropii cel mai mult de ceea ce vreau. Am o problema cu una din extensii si nu-i dau de cap. Extensia se numeste "classic opera 1.7" si aduce firefox mai aproape de opera. Problema este ca aceasta extensie suprascrie comportamentul la mouse, mai exact deschide tab-urile in fundal la clic pe butonul din mijloc si nu sunt selectate ca active insemnand inca un clic pe tab pentru selectare. Vreau aceasta extensie dar ma intereseaza o metoda de a controla comportamentul acesteia adica sa aiba prioritate setarea initiala a firefox cu clic si selectare tab. Stie cineva cum pot forta aceasta setare indiferent de extensie? PS: cine este curios pot scrie numele extensiilor daca vrea sa faca la fel. Sistemul este un win7x64 cu aero scos si facut sa semene cu win98. Link spre comentariu
Vizitator daeger Postat Octombrie 10, 2016 Partajează Postat Octombrie 10, 2016 Opera, Chrome. Link spre comentariu
morocanosul Postat Martie 14, 2017 Partajează Postat Martie 14, 2017 Am citit azi un articol al revistei Capital despre cele mai utilizate browsere pe plan local(RO): 64,9%-Chrome; 11,5%-Firefox;3,29% Samsung Internet(??);3,25 IE si doar 3,07% -Opera...!(sursa-startcounter.com)! Sunteti de acord cu aceste cifre? La nivel global,domina Chrome cu 52,39 %;Safari-14,4%...etc! Link spre comentariu
nico_2010 Postat Martie 14, 2017 Partajează Postat Martie 14, 2017 Si care este surpriza? Cate telefoane cu Android, cate cu Safari (iOS) si cate televizoare smart (Samsung browser) s-au vandut? Nu trebuie sa te miri. Link spre comentariu
morocanosul Postat Martie 14, 2017 Partajează Postat Martie 14, 2017 Pana acum nu am apucat sa folosesc Samsung browsers...cum este fata de Wind.?? Link spre comentariu
nico_2010 Postat Martie 15, 2017 Partajează Postat Martie 15, 2017 Nu-i nimic care sa merite evidentiat la Samsung browswer Link spre comentariu
cipri_mury Postat Martie 20, 2017 Partajează Postat Martie 20, 2017 (editat) Stiam ca Google Chrome este cel mai folosit browser in Romania dar nu m-am gandit ca este un lider chiar atat de detasat.Eu il folosesc atat pe calculator cat si pe telefonul mobil fiind foarte multumit de modul in care isi face treaba.Mai am instalate in calculator Mozilla Firefox si Internet Explorer dar nu le-am mai folosit deloc in ultimul timp. Editat Martie 20, 2017 de cipri_mury Link spre comentariu
gica70 Postat Iunie 22, 2017 Partajează Postat Iunie 22, 2017 Cu opera m-am obisnuit de mult si nu-l mai schimb..Imi place ca ma avertizeaza cand trebuie upgrad-at. Link spre comentariu
VEF Postat Decembrie 29, 2017 Partajează Postat Decembrie 29, 2017 (editat) Întreb si eu ca ala care nu stie . Am inteles ca de cativa ani Google Chrome nu mai trimite update-uri pentru calculatoarele cu XP si unii zic ca nici nu mai suporta XP , totusi am instalat si eu Crom de pe site-ul original nu versiuni vechi sau asa si acolo scrie la cerinte de la Win 7 in sus totusi s-a instalat si merge brici zboara la ce calculator am eu . Ma intreb in viitor poate peste 5 6 7 ani sau mai mult o sa mai poata fi instalat pe XP sa nu ma intelegeti gresit doar intreb eu XP stiu si tot cu XP vreau sa raman nu ma interesaza de securitate sau asa ceva si ma gandesc asa daca o sa mai lucreaze Chrome si pe el peste cativa ani . Poate imi schimb calculatorul sau altceva si stiti cum e toate ca toate dar daca internetul merge prost sau nu merge degeaba mai ai calculator Editat Decembrie 29, 2017 de VEF Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 29, 2017 Partajează Postat Decembrie 29, 2017 Doar Firefox mai suporta oficial windows xp, pana anul viitor, dupa care si el va abandona complet acest sistem de operare. Link spre comentariu
VEF Postat Decembrie 29, 2017 Partajează Postat Decembrie 29, 2017 (editat) Aia de la Mozila sunt totusi de treaba au pe site-ul lor un link catre un server de unde poti descarca versiuni mai vechi de firefox pentru orice sistem de operare si in limba romana . Uitati pentru cine e in situatia mea https://support.mozilla.org/en-US/kb/install-older-version-of-firefox Editat Decembrie 29, 2017 de VEF Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum