Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

browsere...

MifTy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 118
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adicontakt

15

• todorovicm

15

• The Stressmaker

8

• yo9hnf

7

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 7 luni mai târziu...

Cele mai bune browsere sunt Opera si Midori din punct de vedere al resurselor si vitezei.Cele mai naşpa şi periculoase sunt I.E şi Firefox, mâncătoare de resurse şi lente ca viteză.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Cele mai bune browsere sunt Opera si Midori din punct de vedere al resurselor si vitezei.Cele mai naşpa şi periculoase sunt I.E şi Firefox, mâncătoare de resurse şi lente ca viteză.

Incercati Maxthon si veti vedea diferenta. :da
Link spre comentariu

Folosesc de nevoie IE8 si Firefox altenativ. Cand unul incepe sa consume mult RAM il dau jos, etc. Mi se par OK. (N-am intalnit calculatoare cu mai mult de 512 M RAM si am destule si acasa si la job.)

Link spre comentariu

Atunci o sa va mirati cand o sa vedeti Opera cu 30 de taburi active si care consuma 1,2G de Ram (din 2G pe XP SP3 x32) numai pentru ea :rade: . Am un obicei prost si ma mandresc cu el, clic pe roata de la mouse pe link si se deschide alta pagina, si cand mi-aduc aminte mai inchid din ele dar asta se intampla cam de la 10 taburi in sus sau cand se incetineste sistemul. Asta a fost motivul pentru care am ales Opera 8 (cred ca am incercat si Opera 7 dar nu mai tin minte...) pe vremea cand era cu cheie de activare si era singurul care permitea multe tab-uri asezate intr-o ordine fireasca.Nu suport Opera 15 si 16 pentru ca nu au setari avansate si parca au alta viziune si estetica fata de "clasicul" Opera cum ar fi Opera 12.Safari e bun pe ecranul IPhone si atat.Firefox merge impreuna cu Tor/Onion si cam asta e.IE?... cand instalez un XP sau Win7 si iau antivirusul free si apoi Opera sau Firefox (dupa preferinte).

Link spre comentariu

si cand ma gandesc ca atunci cand s-a lansat nu stiu ce versiune de IE scria mare , Nu doar un browser cu care sa descarci alt browser , si toitusi IE cam asta e , un browser cu care se descarci alt browserIE il mai tineam cand ma mai uitam cu sopcastul al tv pe calculator sau pentru chestionare pe dprciv.ro

Link spre comentariu

Asa este... IE este cam singurul care are ActiveX si functioneaza... Si sunt unele site-uri special concepute cu ActiveX de parca alta varianta nu aveau...Inca o chestie la Opera. Yahoo Mail nu-l accepta. Practic trebuie setat "Mask as Internet Explorer" sau Firefox ca sa functioneze, mai putin optiunile (care trebuie sa le accesez cu Firefox daca sunt obligat).

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Salut.Am o mare problema si nu stiu cum sa o rezolv.La Internet Explorer 8,pe care il pe PC, de cate ori intru pe un site, imi apare o chestie http://i.imgur.com/GRjfURR.png ,stiu ca este o avertizare,iar acum mi-a blocat si intrarea in Yahoo http://i.imgur.com/I8cLJ6P.png. Am incercat sa redau cat mai mult din imagine. Posibil Avira sa creeze probleme.Sa "sterg"IE si sa-l descarc din nou.Rugamintea mea ar fi sa ma ajutati sa "scap"de aceasta problema"spinoasa"zic eu.Multumesc mult... :jytuiyu

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

Bună seara, nu activez în această secțiune dar sper ca aici să găsesc ajutorul de care am nevoie. De ceva vreme - o săptămână să zic - am probleme cu Chrome ( browser-ul pe care îl foloseam de obicei ) la accesarea acestui forum. După două , trei subiecte , uneori mai mult , încărcarea paginii se oprește la două treimi sau ceva de genul și primesc mesajul ” Page irresponsive ... ” . Același lucru și de acasă ( VISTA ) și de la serviciu (W7) . Cu alte browsere ( am încercat IE care îmi aliniază de la dreapta, acum sunt pe Opera ) nu am această problemă. Chrome , de asemenea merge pe alte site-uri - cât am putut constata. Am senzația - pur subiectiv - că e ceva când încearcă să pună ad - urile de la Google , că alea nu se mai încarcă. Speram că s-a rezolvat cu trecerea pe alt server , dar azi am pățit-o din nou. Nu e chiar o nenorocire dar mă deranjează , cu Opera am probleme ( așa cum e instalat acum ) cu plug-in-urile de Adobe Reader, de exemplu, ori jumătate din activitatea mea pe NET citesc pdf.-uri. Vă mulțumesc că ați citit. Dacă aveți și ceva idei , ar fi super.

Link spre comentariu

parerea mea despre chrome cum am spus si o mai spun este una proastaca sa rezolvi la opera problema pdfurilor: seteaza opera sa deschida pdfurile cu adobe reader Nu in browser ci direct in windwos

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări