wally_gatter Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 mda , am avut si eu problema asta,dar s-a rezolvat, nu mai deschid youtube-ul Link spre comentariu
ComponentePc Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 elforum + firefox =/= Love. De la versiunea 8 a lu' Firefox parca flash-ul cu farnell e full HD, "consuma" ~80% procesor si abia mai tin un tab cu youtube pana la 100%. In Chrome chiar si la postate (cand apar animalutele) procesorul nu depasteste 15% si maxim 40% cu youtube.Mai are cineva problema asta?Firefox devoreaza resursele. Link spre comentariu
adicontakt Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 am ramas la opera de ceva ani si nici nu cred ca il mai schimb au introdus si extensions la el ( un fel de add-onuri) si acum are tot ce imi trebuie Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 pai am niste extensii (addonsuri) bune in firefox si imi era lene sa export semnele de carte (bookmarks) si parolele. Acum doream sa trec pe chrome ca tot am exportat totul acolo dar vad ca am nimerit tot la vuplita (firefox) Link spre comentariu
ChRS Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Am avut firefox 8, dar in cele din urma l-am dezinstalat, cu atatea sync-uri si addonuri mergea greoi. Am revenit la versiunea 3.6.24, ca vad ca inca mai are suport. Desi nu ajuta cu prea mult la HTML 5, sunt foarte multumit de cat de repede merge. O mentiune mai am si anume faptul ca am dezactivat si modificat niste stringuri din about:config si se "misca" foarte bine. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Opera (acum v11.52). Nu folosesc cea mai noua varianta dar este penultima pana ma satur de dat "later" cand apare fereastra de update. Momentan am 19 tab-uri deschise si de abia acum se "balbaie" cand fac testul celor de la peacekeeper (din curiozitate, a urcat de la 300M la 708M cu proc la 80-100%, barton 1,9G). IE al xp-ului il folosesc doar pana cand iau un antivirus apoi trec pe opera.Ce ma enerveaza acum este ca easy youtube downloader nu functioneaza corect asa ca am un shortcut la directorul de cache al opera de unde "extrag" .flv-ul.Uneori mai am si eu crash-uri de la flash si ce ma bucura este ca are optiunea de restart automat dupa indicarea erorii.Pot spune ca opera (v11.52) ruleaza bine pana la al patrulea tab pe un laptop amd k6-2 cu 96M ram.Acum, la sfarsit, peacekeeper zice ca am 552 puncte... Pare sa fie slab daca il compara cu cele mobile cu marul in fata la denumire. Link spre comentariu
adicontakt Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 vezi ca la opera exista extension"pt descarcarea de pe youtube , am vre-o 3 tipuri de genul acesta si merg brici toate , plus ca una dintre ele adauga si taste rapide pt filmul de pe youtube (play pause etc) https://addons.opera.com/en/addons/extensions/ Link spre comentariu
tr4nzistor Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Depinde pentru ce folosesti browser-ul eu intru de pe chrom pentru chestii banale dar daca fac treburi mai importante folosesc un browser mai sigur eventual pentru a imi schimba ip-ul cel mai bun fiind AOL cred ca si singurul de acest fel Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Nu este mai simplu sa folositi ca proxy reteaua Tor (Onion) si asa sa aveti o anonimizare mult mai mare? Asa pot intra cu orice browser si pot avea un alt ip la orice legatura inclusiv la chestii pe la limita corectitudinii ca "mirror"-uri de siteuri.M-am obisnuit cu Opera si modul de afisare si la mine obisnuintele dispar greu. Ca sa schimb browserul ar trebui ca cei de la opera sa dea chix la greu cu noile versiuni. Link spre comentariu
adicontakt Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 me2 , fan opera , or fi altele mai bune dar raman la al meuplus ca am mult prea multe date sincronizate cu opera link ca sa trec la altulam incercat maxthon dar tot nu e ca opera , iar de chrome nu pot sa zic nimic atat timp cat de la saptamana la saptamana apar versiuni noie asa de bunc a trebuie imbunatatit continuuoricum fiecare e liber sa aleaga ce vrea Link spre comentariu
wally_gatter Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 momentam am instalate astea: chrome , iexplorer , mozilla si nu in ultimul rand opera.. deja opera imi merge cu mici probleme , chrome merge cel mai bine deocamdata , mozilla e pe locul 3 si internet explorer-ul e cam pe ultimul loc.. mai de ceva vreme folosisem o alta versiune de mozilla , aurora , care mergea foarte bine. Link spre comentariu
Vizitator buzucan Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 Folosesc Google Chrome si Opera...Mi se par cele mai bune browsere... Link spre comentariu
Vizitator Mariusiky Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 Sunt obisnuit cu Mozilla Firefox desi cand am ocazia folosesc si Chrome... dar preferatul e Mozilla. Link spre comentariu
Vizitator Seby_MTS Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 Opera vine tare din urmă. Cu ultima versiune (12.00) au reuşit să mai repare din bug-uri şi stabilitatea este mult mai ok. De asemenea, Opera oferă platforma Opera Unite ce înglobează o serie de plugin-uri foarte utile. O chestie foarte interesantă este file sharing-ul gratuit prin intermediul Opera Unite. Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 opera unite e o chestie mai veche , eu m-am bucurat cand au bagat extensionsam vre-o 12 bagate care ma ajuta zilnic la navigare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum