Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

browsere...

MifTy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 118
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adicontakt

15

• todorovicm

15

• The Stressmaker

8

• yo9hnf

7

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Totusi a aparut Firefox 4, iar pe rasnita de calculator pe care o am, mere mai repede. Am si Opera instalat, mere foarte bine, dar singurul dezavantaj este ca nu are un add-on de blocare al reclamelor ca la Firefox. Cat despre Chrome, da, intradevar ruleaza repede, dar orice produs de la Google, este facut cu un alt scop. Am intrat in Google Accounts, iar acolo puteam vizualiza tot ce-am facut, unde am navigat, ce am descarcat, unde stau, cati ani am, ce numar de telefon am, pozele salvate la ei, daca am card (pe asta inca nu mi l-au aflat, nu ma risc sa fac plati cu cardul online) iar toate astea din cauza la Chrome. Iar asta nu o spun numai eu, ci incep multi programatori sa observe "urmarirea" de la Google, iata si un mic filmulet privind acest lucru:

Link spre comentariu

Off topic ... si imi cer scuze

Poate ca acel test s-a facut pe situri optimizate pentru navigare cu browserul Safari. :rade:

Uffff, ce le mai place unora sa posteze fara sa stie despre ce e vorba in propozitie...

Peacekeeper este un instrument dezvoltat de Futuremark (aia care au si 3DMark, printre altele), care pune la dispozitia utilizatorului posibilitatea de a avea, la el acasa, aceleasi conditii pentru test. NU e nevoie de nici o navigare pe terte site-uri, doar se apasa pe butonul respectiv si timp de 5-6 minute Peacekeeper isi vede de treaba linistit, fara interventie din partea nimanui, si la urma afiseaza un rezultat.

Cand veti intelege (daca nu ma insel, sunteti mai la "inceputul vietii" si e de inteles sa mai aveti de studiat) cum sta treaba cu navigarea pe net, cu afisarea paginilor web, cu scripturile Java, cu standardele Web, etc poate o sa-mi dati dreptate privitor la ce am scris mai sus.

Inca o data imi cer scuze, n-am avut nici o intentie sa jignesc, ci doar sa corectez o afirmatie neadevarata.

Link spre comentariu

Plus ca testul e vechi.

Unele comentarii sunt datate ca data aproximativa la mai mult de un an.

Si de pe pagina oficiala aflam ca Firefox 3.0.10 a fost lansat pe 27 aprilie 2009

Safari 4.0 prin vara 2009 parca (nu mai pierd timp sa caut)

Insa vad ca asta a scapat multora.

Nu tot ce gasesti pe net si-ti pare nou e chiar de actualitate.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Dupa noi teste, si din punctul de vedere al unui utilizator zilnic de Chrome Beta, pot sa spun ca in momentu de fata Firefox 4 si IE 9 l-au copiat cu nesimtire ( o spun in sensul bun ), lucru care-mi place, deoarece se pare ca mai am 2 alternative viabile la Chrome; mai e putin pana ajung la viteza lui Chrome ( nu de navigare pe web, ci de nagivare prin tab-urile broserului, incarcarea lui etc ) ceea ce e un lucru bun dpdv al concurentei si al optiunilor. :freaza:

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

elforum + firefox =/= Love. De la versiunea 8 a lu' Firefox parca flash-ul cu farnell e full HD, "consuma" ~80% procesor si abia mai tin un tab cu youtube pana la 100%. In Chrome chiar si la postate (cand apar animalutele) procesorul nu depasteste 15% si maxim 40% cu youtube.Mai are cineva problema asta?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări