MifTy Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 şi ce vrea ele...plus păreri mai mult sau mai puţin demne de luat în seamă!!! trebuie să vă spun că de plictiseală/curiozitate, am instalat safari pentru windows pe xp-ul proaspăt instalat.după ce mai întâi m-a fiert niţel la instalarea flashului, merge zeiss!!!nu-mi dau seama dacă reţine parolele sau nu (facilitate foarte importantă pentru mine), dar în rest, se mişcă fain...o să-l frec în stilul meu obişnuit în continuare (10-20 de taburi deschise, 2 downloaduri şi un filmuleţ youtube rulând vesel), şi la finele a 7 zile de test o să vă spun cum mi se pare.deocamdată, e superok!!!(cred c-am şi uitat cum e să ai un browser care să nu-mi redea filmele flash stil "slideshow"!!! ) Link spre comentariu
tiovidiu Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Eu personal nu mai folosesc demult clasicul Internet explorer. Am folosit mult timp Google Chrome, este mult mai rapid ca IE , in prezent folosesc SRWare Iron tot o varianta de Google chrome dar nu are functiile acestuia de urmarire si ocupa aproape jumatate din spatiul de pe HDD folosit de Google chrome. Link spre comentariu
nightmares993 Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Eu folosesc de ceva timp Mozilla Firefox si imi pare a fi cel mai bun Web browser dintotdeauna. Link spre comentariu
adicontakt Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 sunt fan infocat al lui Opera. opera link e o chestie ff mistoaca , imi pastreaza toate setarile la speed dial si la bookmark, asa ca daca intru de pe alt pc pe opera , ma loghez si imi da toate siteurile vizitate de mine. ca si viteza e ok Link spre comentariu
marinescug Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Managementul descarcarilor de fisiere la Opera e cu cateva clase peste japita de IEXplorer. LA Chroem la fel. Totusi la ce e bun IEXplorerul de la MS ? Link spre comentariu
adicontakt Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Totusi la ce e bun IEXplorerul de la MS ?la vazut meciurile de pe digitv , e singurul lucru care il fac cu IE Link spre comentariu
boboBOBO Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Si eu sunt fan infocat Opera ! Am folosit toate browserele ( exceptie facand safari ) si vreau sa zic ca Opera mi se pare cel mai tare browser, este mult mai rapid decat Mozila sau IE , interfata e mult mai draguta etc ! Pe youtube/vimeo filmuletele se vad foarte bine, nu sacadeaza deloc deci per total , pentru mine , este cel mai bun browser ! Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 sunt fan infocat al lui Opera. opera link e o chestie ff mistoaca , imi pastreaza toate setarile la speed dial si la bookmark, asa ca daca intru de pe alt pc pe opera , ma loghez si imi da toate siteurile vizitate de mine. ca si viteza e oksafari face la fel!!! deci, l-am testat şi... back 2 firefox...dacă ar fi optimizat ca atunci când a fost lansat, pentru consum redus de memorie, ar fi nemaipomenit!!!... Link spre comentariu
Vizitator numanx Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 eu zic ca firefox este mai bun si ca odata cu sosirea noii versiuni 4! firefox va avea o fata radicala si multi useri se vor intoarce catre firefox Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Si eu sunt fan infocat Opera ! Am folosit toate browserele ( exceptie facand safari ) si vreau sa zic ca Opera mi se pare cel mai tare browser, este mult mai rapid decat Mozila sau IE , interfata e mult mai draguta etc ! Pe youtube/vimeo filmuletele se vad foarte bine, nu sacadeaza deloc deci per total , pentru mine , este cel mai bun browser ! Si eu sunt mare fan Opera, dar de curand (si parca mi-a mai facut mai demult chestia asta), cand dau sa intru de pe elforum pe ceva, imi zice ca sunt logout, ii dau parola pe cheie, iar apoi imediat ma delogheaza. Trebuie sa-i sterg elforum-ul din lista de parole si sa dau restart la calculator ca sa meaga iar (pentru 1-2 zile maxim). Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Si eu sunt fan infocat Opera ! Am folosit toate browserele ( exceptie facand safari ) si vreau sa zic ca Opera mi se pare cel mai tare browser, este mult mai rapid decat Mozila sau IE , interfata e mult mai draguta etc ! Pe youtube/vimeo filmuletele se vad foarte bine, nu sacadeaza deloc deci per total , pentru mine , este cel mai bun browser ! Si eu sunt mare fan Opera, dar de curand (si parca mi-a mai facut mai demult chestia asta), cand dau sa intru de pe elforum pe ceva, imi zice ca sunt logout, ii dau parola pe cheie, iar apoi imediat ma delogheaza. Trebuie sa-i sterg elforum-ul din lista de parole si sa dau restart la calculator ca sa meaga iar (pentru 1-2 zile maxim). :sparge:Later edit :Pe forum sunt atasate diverse arhive RAR.....Opera le deschide si le salveaza numai *.PDFMa omoara !!! Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Vezi sa nu ai ceva balarii prin Tools -> Preferences -> Advanced -> Downloads.Eu folosesc Opera de vre-o 8 ani si sunt multumit. Mai are si bug-uri, dar orice soft are asa ceva... Link spre comentariu
boboBOBO Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 @yo9hnf : Nu stiu ce versiune folosesti tu insa eu nu am niciuna din probleme tale ! Pe forum merge excelent, iar faza cu arhivele la mine nu e adevarata ( eu pot sa ii dau save, sau sa aleg cu ce program sa mi-o deschida ) asa face la orice fisier salvat ( poza, film ) ! Probabil e o versiune mai veche.. fa un upgrade ! Salutare Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 E ultima versiune....mereu o am pe ultima.... Link spre comentariu
yo9hnf Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Vezi sa nu ai ceva balarii prin Tools -> Preferences -> Advanced -> Downloads. Eu folosesc Opera de vre-o 8 ani si sunt multumit. Mai are si bug-uri, dar orice soft are asa ceva... Fi atent : Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum