Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfat achizitie TV LCD

Vizitator dkreventon

Postări Recomandate

Si eu am pus ochii pe acelasi LCD c530 de la SAMSUNG.....Insa m-a dat peste cap ultima oferta de la D--o cu LED 32tip 3300 de la LG care e numai HD dar si mai ieftin si cu LED....ce spuneti????Samsung-ul nu scade deloc si nu intra pe la oferte.....care o fi chestia si cu ofertele astea?????Am citit ...c-as varza acum..... :sparge: eu vreau LCD sau LED doar pentru programe TV...am numai DIGI parabola, asa ca nu ma tenteaza prea mult full hd-ul....care sa-nteleg e mai folositor la filme in format mkv...sau alte minuni.... :jytuiyu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vikingul38

2

• sla

1

• tv1

1

• E_manuel

1

Top autori în acest subiect

Vizitator comfel

Si eu am pus ochii pe acelasi LCD c530 de la SAMSUNG.....Insa m-a dat peste cap ultima oferta de la D--o cu LED 32tip 3300 de la LG care e numai HD dar si mai ieftin si cu LED....ce spuneti????Samsung-ul nu scade deloc si nu intra pe la oferte.....care o fi chestia si cu ofertele astea?????Am citit ...c-as varza acum..... :sparge: eu vreau LCD sau LED doar pentru programe TV...am numai DIGI parabola, asa ca nu ma tenteaza prea mult full hd-ul....care sa-nteleg e mai folositor la filme in format mkv...sau alte minuni.... :jytuiyu

Acel televizor pe care ai pus ochi face parte din seria 3 si este depasit ..din aceasta cauza se baga la oferte ca sa scape de stocurile ramase Un televizor bun seria 5-6 nu o sa il gasesti la oferta In prezent in alte tari au aparut televizoare seria 7 ultimul racnet dar sar de 1300euro ..... :da
Link spre comentariu

Acel televizor pe care ai pus ochi face parte din seria 3 si este depasit ..din aceasta cauza se baga la oferte ca sa scape de stocurile ramase Un televizor bun seria 5-6 nu o sa il gasesti la oferta In prezent in alte tari au aparut televizoare seria 7 ultimul racnet dar sar de 1300euro ..... :da
Corect si la obiect...din cauza asta mi-am facut comanda ONLINE la samsung 530..si cu asta basta....sunt varza...in alegeri.... :nebunrau:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări