vikingul38 Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Si eu am pus ochii pe acelasi LCD c530 de la SAMSUNG.....Insa m-a dat peste cap ultima oferta de la D--o cu LED 32tip 3300 de la LG care e numai HD dar si mai ieftin si cu LED....ce spuneti????Samsung-ul nu scade deloc si nu intra pe la oferte.....care o fi chestia si cu ofertele astea?????Am citit ...c-as varza acum..... eu vreau LCD sau LED doar pentru programe TV...am numai DIGI parabola, asa ca nu ma tenteaza prea mult full hd-ul....care sa-nteleg e mai folositor la filme in format mkv...sau alte minuni.... Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Si eu am pus ochii pe acelasi LCD c530 de la SAMSUNG.....Insa m-a dat peste cap ultima oferta de la D--o cu LED 32tip 3300 de la LG care e numai HD dar si mai ieftin si cu LED....ce spuneti????Samsung-ul nu scade deloc si nu intra pe la oferte.....care o fi chestia si cu ofertele astea?????Am citit ...c-as varza acum..... eu vreau LCD sau LED doar pentru programe TV...am numai DIGI parabola, asa ca nu ma tenteaza prea mult full hd-ul....care sa-nteleg e mai folositor la filme in format mkv...sau alte minuni.... Acel televizor pe care ai pus ochi face parte din seria 3 si este depasit ..din aceasta cauza se baga la oferte ca sa scape de stocurile ramase Un televizor bun seria 5-6 nu o sa il gasesti la oferta In prezent in alte tari au aparut televizoare seria 7 ultimul racnet dar sar de 1300euro ..... Link spre comentariu
vikingul38 Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Si eu am pus ochii pe acelasi LCD c530 de la SAMSUNG.....Insa m-a dat peste cap ultima oferta de la D--o cu LED 32tip 3300 de la LG care e numai HD dar si mai ieftin si cu LED....ce spuneti????Samsung-ul nu scade deloc si nu intra pe la oferte.....care o fi chestia si cu ofertele astea?????Am citit ...c-as varza acum..... eu vreau LCD sau LED doar pentru programe TV...am numai DIGI parabola, asa ca nu ma tenteaza prea mult full hd-ul....care sa-nteleg e mai folositor la filme in format mkv...sau alte minuni.... Acel televizor pe care ai pus ochi face parte din seria 3 si este depasit ..din aceasta cauza se baga la oferte ca sa scape de stocurile ramase Un televizor bun seria 5-6 nu o sa il gasesti la oferta In prezent in alte tari au aparut televizoare seria 7 ultimul racnet dar sar de 1300euro ..... Corect si la obiect...din cauza asta mi-am facut comanda ONLINE la samsung 530..si cu asta basta....sunt varza...in alegeri.... Link spre comentariu
tv1 Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Seria a 7-a de la Samsung exista si in RSR la vanzare ,pentru cine are bani evident. Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Seria a 7-a de la Samsung exista si in RSR la vanzare ,pentru cine are bani evident.Corect ......... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum