Vizitator andreiblues Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 dupa ce a expirat garantia de vreo 5 luni,hdd-ul meu WD de 1 tb imi face mari probleme...nu il mai vede calculatorul,nu mai pot accesa nimic din fisiere.alte detalii ar fi :are in interior 2 hard-uri de 500 mb fiecare,este My BOOK Premium Edition 2,l-a desfacut cineva si se pare ca hardul B nu mai functioneaza,incearca putin (caraie discret vreo 6-7 secunde) dar nu reuseste si apoi nu se mai intampla nimic.mai mult,diagnosticul a fost ca ceva pe placa electronica e defect si placa tb inlocuita.Codul hardului este wd 5000 AAVS caviar gp.Oare exista sansa sa gasesc o placuta care sa se brodeasca la codul asta..si pe unde,daca stie cineva.Oare penultima litera din cod..respectiv A...are o f mare importanta si face diferenta fata de K sau D..pt ca harduri noi de 500 gb cu codurile 5000AAKS si 5000AAADS am gasit...dar nu stiu daca sunt placutele la fel... sa cumpar hardul si sa folosesc placuta :cry: !!asta e...in fine orice idee e bine-venita,pls,poate da cineva o idee .. cat mai putin costisitoare si cat mai eficienta eficienta...recuperarea la firme specializate e deja cunoscuta,as prefera sa inlocuiesc cumva placuta aia tampita... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum