Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Afisaj cu leduri la frecventmetru cu pic 16f84

Vizitator vladimir

Postări Recomandate

Vizitator vladimir

Am construit un frecventmetru cu pic 16f84 si as dori sa inlocuiesc afisajul cu unul realizat cu leduri de 25mm ( cu doua leduri pe segment ).Asta pentru a avea afisaje mai mari si mai luminoase. Afisajul original are 16 pini si am montat conectori 2*8pini ca sa il pot scoate.Ma poate ajuta cineva cu o schema de afisaj cu leduri care sa inlocuiasca afisajul lcd. pastrind montajul intact ? ( adica cuplat la conectorul 2*8 pini existent pe placa frecventmetrului ). Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ywar2

1

• puiu

1

• GeoMar

1

Top autori în acest subiect

Pai in primul si in primul rand, ar trebui postata schema pe care ai facut-o, ca sa te poata ajuta cineva. :da Asa fara schema, cine crezi ca stie ce ai facut tu si ce sfaturi sa iti dea.

Link spre comentariu

Salut. Nu prea ai cum sa inlocui un afisaj lcd cu unul cu leduri, sau cel putin nu cunosc eu. Mai bine construieste o schema dedicata ptr leduri de pe site-ul lui OM3CPH. Ia uita-te tu aici:

http://www.qsl.net/om3cph/om3cph.html

Varianta 'EA - QRP Club Contribution' am construit-o si eu. Partea de afisaj am reproiectat-o ptr leduri care le aveam prin casa si astfel incit atit afisajul cit si frecventmetrul sa fie montate impreuna spate-n spate. Succes!!!

Link spre comentariu
Vizitator vladimir

Va multumesc pentru documentatie. Voi incerca sa construiesc unul , dar mai intii sa reproiectez cablajul. O intrebare: picul suporta si cunsum mai mare - segment cu doua leduri ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări