burn.out Postat Aprilie 1, 2017 Partajează Postat Aprilie 1, 2017 daca si gasesti nou Link spre comentariu
winstyle Postat Aprilie 1, 2017 Partajează Postat Aprilie 1, 2017 In niciun caz nu găsești nou . Nici eu nu am spus că s-ar găsi ... A spus domnul Vasile că iți poate oferi un astfel de traf. Bănuiesc că funcțional . Link spre comentariu
burn.out Postat Aprilie 4, 2017 Partajează Postat Aprilie 4, 2017 i.am dat dansului mesaj cred ca nu la citit, mai astept Link spre comentariu
burn.out Postat Aprilie 4, 2017 Partajează Postat Aprilie 4, 2017 BOGATIIEEEEE l.am desfacut cu decarbusol Link spre comentariu
adydep Postat Aprilie 4, 2017 Partajează Postat Aprilie 4, 2017 Acum atenție la numărul de spire,la sensul de bobinaj a fiecărei înfășurări,și începutul.Notați fiecare pas,faceți și poze. Link spre comentariu
Ticu Postat Aprilie 4, 2017 Partajează Postat Aprilie 4, 2017 Eu pastrez si sarma veche, nu se stie daca gasesc noua la acelasi diametru si se poate incerca reutilizarea. Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 4, 2017 Partajează Postat Aprilie 4, 2017 Dupa cate a patimit,parca as zice ca e pacat de munca sa se bobineze aceeasi sarma...mai bine il lasai asa,nedesfacut,ca tot acolo e. Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 5, 2017 Partajează Postat Aprilie 5, 2017 Subscriu la ce scrie doru3160-nu refolosi sarma veche.La rebobinare aceasta poate crapa si nici nu se vede! Link spre comentariu
burn.out Postat Mai 27, 2017 Partajează Postat Mai 27, 2017 (editat) din pacate m-am tot chinuit si nu a iesit nimic :((( nu am reusit sa bobinez , iar a iesit fum din el la inalta ..... se pare ca s-a dus de tot .... Editat Mai 27, 2017 de burn.out Link spre comentariu
winstyle Postat Mai 27, 2017 Partajează Postat Mai 27, 2017 Ți-a oferit cineva mai sus un astfel de traf . Nu merită să te chinui așa . Oricum , la câte infășurări are , era aproape imposibil să-l mai bobinezi cum a fost . Link spre comentariu
burn.out Postat Mai 27, 2017 Partajează Postat Mai 27, 2017 ai dreptate m-am chinuit aproape o luna , l-am rebobinat de cateva ori si degeaba , e chinuiala .... Link spre comentariu
burn.out Postat Mai 27, 2017 Partajează Postat Mai 27, 2017 am sa folosesc tubul catodic pt un alt osciloscop, dar ce model este ? Link spre comentariu
Mitica M. Postat Mai 27, 2017 Partajează Postat Mai 27, 2017 Tubul este 15lo1i. Dar daca nu ai izbutit sa-l repari pe cel din dotare clar o sa ai de furca la constructia circuitelor unuia nou. Adica tubul ala tot va avea nevoie de niste tensiuni mari pe acolo :-D In varianta ieftina poti cauta inca un e0109 pe olx, mai apar la preturi modice (100-200lei) sau daca nu e musai sa fie cu 2 canale atunci merge si un e0102 care se depaneaza si mai usor. Link spre comentariu
burn.out Postat Mai 28, 2017 Partajează Postat Mai 28, 2017 multumesc frumos pt informatii !!! am sa ma documentez in momentul de fata dispun de o chinezarie , isi face treaba cat de cat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum