florinellll Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Va salut .Ajutati-ma va rog cu driverele pentru acest multifunctional.Multumesc Link spre comentariu
sorinpavel Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Salut,vezi aici: http://driverscollection.com/?H=X1180&By=Lexmark Link spre comentariu
florinellll Postat Noiembrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 ACOLO am intrat si dar nu este gratis Link spre comentariu
sorinpavel Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Pai cum asa? Eu am intrat,am selectat sistemul de operare,in josul paginii a trebuit sa bag un cod de siguranta si pe urma mi-a deschis alta pagina si sus avea pentru download.Am dat click si a inceput sa downloadeze (dar cu o viteza de 16kb/sec).Dureaza 25 min.Mai incearca.Succes Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 De ce nu le descarci direct de pe site de la lexmark?? Link spre comentariu
florinellll Postat Noiembrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Pana la urma am gasit Link spre comentariu
sorinpavel Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Unde anume,ca poate mai trebuie cuiva? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum