Vizitator rabit Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Salut. Sunt nou pe forum. De vreo 2 zile tot citesc ce scrie pe aici si am gasit cateva chestii foarte interesante. Insa am si eu o chestie care ma sacaie de mult. http://norbique.rchomepage.com/esc/index.htm aici este schema pentru amplificarea curentului la o masinuta rc. Problema este ca masinuta va merge decat inainte cu un astfel de montaj pe ea. Imi poate spune cineva cum pot face (ce pot adauga pe schema) astfel incat masinuta sa mearga inapoi? Am inteles ca o punte H s-ar potrivi. Multumesc anticipat Link spre comentariu
marinescug Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 De pe alt canal (daca ai disponibil) pui un releu schimbator de sens pe motor. Simplu, mare, urat, consumator de canale. Link spre comentariu
Vizitator rabit Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Varianta simplu si mic nu exista ? Link spre comentariu
Vizitator rabit Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Chiar nu stie nimeni ce as putea sa fac?Am mai vorbit cu cineva si mi-a spus ca o punte H ar fi cea mai potrivita insa habar nu am sa o fac Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Tu ai venit aici sa-ti dam mura in gura? Cauta pe google H-Bridge,vezi p-acolo diverse implementari. Dupa ce documentezi,revin-o cu intrebari la obiect Link spre comentariu
danb1974 Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Exista drivere h-bridge integrate (adica un circuit integrat de-a gata comanda in stinga motorul in dreapta), cauta pe farnell de exemplu h-bridge driver Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum