puiu Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 1. Felicitari!!! Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Felicitari!Dar de ce ai postat la PIC atata timp cat nu ai postat o schema si un hex? Link spre comentariu
MariusTehnik Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 salut , poti da mai multe amanunte despre proiectul asta??As vrea sa-l realizez , eventual schema si programul care trebuie scris in pic. Link spre comentariu
elcomar Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 si eu vreau dar se pare ca nu ne va da proiectul Link spre comentariu
MariusTehnik Postat Aprilie 19, 2011 Partajează Postat Aprilie 19, 2011 foarte mare secretul cu aceste controllere , ma tot mir de ce atata secret in toata treaba asta . Link spre comentariu
yo9hnf Postat Aprilie 19, 2011 Partajează Postat Aprilie 19, 2011 Cred ca o sa fac un fan-club pentru "CEI CARE INJURA OSPITALITATEA SI BUNATATEA NEAMULUI ROMANESC".Eu nu am nimic impotriva daca cineva cere bani pentru firmware, atata timp cat este functional si proprietate personala...dar asa...secret ! Link spre comentariu
Vizitator fm3175 Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 salut, cat ar costa un astfel de montaj?? Link spre comentariu
winston Postat Aprilie 14, 2012 Partajează Postat Aprilie 14, 2012 A facut si el mare KKt de proiect si il teine ascuns. parca l-ar fi gandit el . Cine vrea proiecte cu sms controller sa vada http://www.elektronica.ba Tot ce trebuie:sa programezi un microcontroller,sa ai dispozitiv de inscriptionare ,schema electrica,fisierul .hex sau codul sursa, si sa stii sa configurezi telefonul slave ca modem,cu ajutorul comenzilor AT(sa primeasca mesaje text sau unicode,sa configurezi SMS CENTER,etc)mufe,cabluri de date,drivere-e cam mult de munca,dar daca vrei-poti.Cine vrea sms alarm imi trimite schema si piesele si fisierul .hex la m.p. Vezi aici cate ceva:www.frisnit.com/sms/me.html Link spre comentariu
winston Postat Aprilie 14, 2012 Partajează Postat Aprilie 14, 2012 Cine vrea proiecte cu sms controller sa vada http://www.elektronika.ba sau www.serasidis.gr "sms controller"v3 Tot ce trebuie:sa programezi un microcontroller,sa ai dispozitiv de inscriptionare ,schema electrica,fisierul .hex sau codul sursa, si sa stii sa configurezi telefonul slave ca modem,cu ajutorul comenzilor AT(sa primeasca mesaje text sau unicode,sa configurezi SMS CENTER,etc)mufe,cabluri de date,drivere-e cam mult de munca,dar daca vrei-poti.Cine vrea sms alarm imi trimite schema si piesele si fisierul .hex la m.p. Vezi aici cate ceva:www.frisnit.com/sms/me.html iar aici:http://www.freelancer.com/job-search/gsm-controller-schematic/sunt si preturile cerute acolo la ei. :cry: Link spre comentariu
digitall Postat Aprilie 14, 2012 Partajează Postat Aprilie 14, 2012 A facut si el mare KKt de proiect si il teine ascuns. parca l-ar fi gandit el .Cine vrea proiecte cu sms controller sa vada http://www.elektronica.baTot ce trebuie:sa programezi un microcontroller,sa ai dispozitiv de inscriptionare ,schema electrica,fisierul .hex sau codul sursa, si sa stii sa configurezi telefonul slave ca modem,cu ajutorul comenzilor AT(sa primeasca mesaje text sau unicode,sa configurezi SMS CENTER,etc)mufe,cabluri de date,drivere-e cam mult de munca,dar daca vrei-poti.Cine vrea sms alarm imi trimite schema si piesele si fisierul .hex la m.p.Vezi aici cate ceva:www.frisnit.com/sms/me.htmlE kkt, clar! Dar munca omului e salutara, a mai gandit ceva, nu a pus piesele pe o placa fara sa stie ce e acolo, cum fac cei 99% dintre noi. Link spre comentariu
winston Postat Aprilie 14, 2012 Partajează Postat Aprilie 14, 2012 A facut si el mare KKt de proiect si il teine ascuns. parca l-ar fi gandit el .Cine vrea proiecte cu sms controller sa vada http://www.elektronica.baTot ce trebuie:sa programezi un microcontroller,sa ai dispozitiv de inscriptionare ,schema electrica,fisierul .hex sau codul sursa, si sa stii sa configurezi telefonul slave ca modem,cu ajutorul comenzilor AT(sa primeasca mesaje text sau unicode,sa configurezi SMS CENTER,etc)mufe,cabluri de date,drivere-e cam mult de munca,dar daca vrei-poti.Cine vrea sms alarm imi trimite schema si piesele si fisierul .hex la m.p.Vezi aici cate ceva:www.frisnit.com/sms/me.htmlE kkt, clar! Dar munca omului e salutara, a mai gandit ceva, nu a pus piesele pe o placa fara sa stie ce e acolo, cum fac cei 99% dintre noi.Daca nu esti electronist,nu te apuca de facut astfel de proiecte-mai bine citeste ce si cumPe mine ma deranjeaza cei care se lauda ca au facut ceva fara sa arate si altora proiectul sau ce greutati au avut de rezolvat,asa sa te lauzi-nu miroase a bine(apropo de kkt) oricine poate sa zica ca a facut un avion invizibil:il crezi??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum