Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Placa dezvoltare EvB 4.3 - ATMega

yo9hnf

Postări Recomandate

@yo9hnf: nu trebuie sa selectezi si portul PC la care e conectat programatorul (in poze e un camp "Port" necompletat)?Vad ca programatorul are un ft232. Asta e un convertor usb/serial; comunicatia se face printr-un port serial virtual (si ar fi trebuit ca la prima conectare la calculator sa-ti ceara niste drivere).

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

18

• godFather89

8

• edy_wheazel

4

• nico_2010

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator DanD

Am comandat si eu placa dar a sosit fara nici un fel de conector USB si nici alimentator :|Portul prin care se conecteaza este USB type B? O sa iau un alimentator 9V si un convertor USB.E prima mea placa si intreb pt siguranta, nu as vrea sa o prajesc inainte sa incep :rade:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator rickar

Salut,am achizitionat si eu o placa Evb 4.3.Sunt nou in chestia asta si nu-mi ies cateva treburi asa ca here it goes:-Am conectat placa prin usb la comp,si-a instalat driverele totul ok-In avr dude primesc eroarea aia,nu am nici cea mai mica idee ce sa facSetari:Programmer FT232,Port USB,Atmega 324,-P ft0 -B 19200Any ideas?

post-26164-139829377105_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 9 luni mai târziu...

Salut1 Pentru posesorii acestei placi (si nu numai), ce este pinul BL de la displayul HD44780?

BL este o prescurtare de la BackLight, adica led-ul care ilumineaza afisajul, pin 15 este V+ si pin 16 este V-. :da

Unele afisaje au pe placa si rezistenta serie cu led-ul, pentru alimentarea la 5Vcc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări