Liviu M Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 @yo9hnf: nu trebuie sa selectezi si portul PC la care e conectat programatorul (in poze e un camp "Port" necompletat)?Vad ca programatorul are un ft232. Asta e un convertor usb/serial; comunicatia se face printr-un port serial virtual (si ar fi trebuit ca la prima conectare la calculator sa-ti ceara niste drivere). Link spre comentariu
Vizitator DanD Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 Am comandat si eu placa dar a sosit fara nici un fel de conector USB si nici alimentator :|Portul prin care se conecteaza este USB type B? O sa iau un alimentator 9V si un convertor USB.E prima mea placa si intreb pt siguranta, nu as vrea sa o prajesc inainte sa incep Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 18, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 cum fara usb ?Pune o poza. Link spre comentariu
Vizitator rickar Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Salut,am achizitionat si eu o placa Evb 4.3.Sunt nou in chestia asta si nu-mi ies cateva treburi asa ca here it goes:-Am conectat placa prin usb la comp,si-a instalat driverele totul ok-In avr dude primesc eroarea aia,nu am nici cea mai mica idee ce sa facSetari:Programmer FT232,Port USB,Atmega 324,-P ft0 -B 19200Any ideas? Link spre comentariu
Vizitator DanD Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Mie mi se incinge foarte tare transceiverul (SN75176BP) indiferent de ce program ruleaza pe placa. banuiesc ca nu e normal...? Link spre comentariu
Vizitator nathaniel Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Salut1 Pentru posesorii acestei placi (si nu numai), ce este pinul BL de la displayul HD44780? Link spre comentariu
GeoMar Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Salut1 Pentru posesorii acestei placi (si nu numai), ce este pinul BL de la displayul HD44780?BL este o prescurtare de la BackLight, adica led-ul care ilumineaza afisajul, pin 15 este V+ si pin 16 este V-. Unele afisaje au pe placa si rezistenta serie cu led-ul, pentru alimentarea la 5Vcc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum