Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Placa dezvoltare EvB 4.3 - ATMega

yo9hnf

Postări Recomandate

Multumesc mult Nasule ! :da Am setat fusebitii cum mi-ai aratat. PWM LED merge, dar nu pot afisa nimic pe LCD...Imi sta decat prima linie aprinsa. Am tot verificat conexiunea si este ok.Dar stie cineva ce a patit vechiul ATMega32 pe care l-am schimbat? O mai fi mergand "reparat" ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

18

• godFather89

8

• edy_wheazel

4

• nico_2010

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pe ce pini este conectat LCD-ul? Incearca tot din fuse-biti sa opresti JTAG-ul (banuiesc ca nu il folosesti oricum) poate rezolva treaba.

Asa era ! Mama lui...! Am lasat bifat decat SPIEN, si deci low-FF, high-DF.Acum merge ! Multumesc mult !
Link spre comentariu

Imi mai poate explica cineva cum ar trebui sa setez fusebitii pentru un ATtiny2313...? Cel care doreste sa il programez mi-a trimis si poza atasata.

Cumva LOW : FC si HiGH :DF si extended : FF ?

LaterEdit : Are cineva PCBul unei "extensii" de programator ISP pt AVR ?

Ma refer la ceva de genul celui care apare in poza de mai jos, adica o insiruire de socluri legate la ISP.

Posted Image

Link spre comentariu

Nu reusesc deloc sa programez un amarat de Attiny2313.

Folosesc placa EVB 4.3, conectorul ei ISP, o placa de test pe care am tras fire la ISP + quartz 4MHz + 2x22pF si AVRDude.

Daca ii pun ATMEGA32 merge perfect.

Posted Image

Link spre comentariu

Nu misca deloc? Attiny-ul e nou? Ai legat pinii de la ISP la attiny bine?

Symbol Pins I/O DescriptionMOSI PB5 I Serial Data inMISO PB6 O Serial Data outSCK PB7 I Serial Clock
Link spre comentariu

Nu sunt conectate atmega-ul si attiny-ul la ISP in acelasi timp, nu?Nu stiu ce sa zic, nu am nici o idee. Eventual incearca cu alt attiny. Incearca si cu optiunea -F de la avrdude. Eu nu am nici o problema cu attiny (tot un 2313 am si eu pe o placuta) cu al meu ISP mk 2.

Link spre comentariu

Sincer chiar nu stiu ce sa zic. Ce programator folosesti? Cam offtopic dar am unul de vanzare pe aria respectiva.

Am comandat un programator de la OLE....USBASP. Momentan incerc sa scriu tot cu o natie de USBASP...practic cu programatorul placii. PS : Ti-am dat mai devreme un MP
Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări