Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

leduri in interiorul masinii, pt. ornament ornament

Vizitator mist3rm

Postări Recomandate

Vizitator mist3rm

buna ziua. sunt nou pe acest forum si as avea nevoie de ajutorul vostru. ma gandeam sa imi pun prin masina niste leduri pentru ornament. ideea este ca nu stiu de unde sa trag fire, ce mai trebuie legat de acele leduri, daca sunt leduri la 12V. pentru curent m-am gandit sa renunt la lampile de pe stalpii masinii( am si plafoniera si lampi pe stalpii dintre usi) si sa trag fire la leduri. as pune maxim vreo 10 leduri, adica cate 5 de la fiecare lampa. cum as putea sa fac asta in cel mai simplu mod? trebuie sa stiu ce becuri aveam in acele lampi? accept orice model/metoda, orice tip de led( nu ma intereseaza foarte mult luminozitatea).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

2

• alfabit

1

• cristian_draghiescu

1

Vizitator mist3rm

buna asta cu pomul de craciun :ras: .nu vreau sa imi pun leduri colorate, sau mai stiu si eu ce nebunii pe la bord. vreau doar niste leduri undeva jos la nivelul banchetelor scaunelor. daca are cineva vreo idee...

Link spre comentariu

Pe unde sa trageti firele nu stiu sa va spun, dvs stiti ce marca de masina aveti.

Dar va recomand un calculator pentru leduri, adresa pe care am mai postat-o pe acest forum.

http://led.linear1.org/led.wiz

La consumul mic al acelor leduri nu este nevoie sa renuntati la lampile originale, pur si simplu

le alimentati in derivatie cu acestea.

Tineti neaparat cont de sfatul pertinent al d-lui remus68, o improvizatie de acest fel poate avea urmari dintre cele mai neplacute...

Link spre comentariu
Vizitator mist3rm

eu sunt din iasi. am fost zilele trecute la tomesti. la iesire din oras pe stanga este un service/atelier care se ocupa de asha ceva. cand au auzit ca vreau doar sa pun cateva leduri prin masina mi-au zambit si au zis ca nu am ce face. toti isi pun prin faruri, stopuri, plafoniere, bord. mi-au zis sa merg luni sa imi faca pomul de craciun cum a zis un utilizator :rade: avand in vedere ca am vazut ce borduri fac baietii la masini si cum arata cu leduri o sa ii fac si alte modificari. cand e gata totul pozez.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări