Vizitator Vasile Postat Octombrie 8, 2005 Partajează Postat Octombrie 8, 2005 pantru cateva minute am dat cu 400W in Difuzoare de 100W RMS si nu au avut nimic dar cand vine vorba de aplicatii profesionale se schimba treaba pentru ca acolo trebuie sa functioneze uneori si zile intregi. :smt034 :pottytrain5: Link spre comentariu
LUCI Postat Octombrie 10, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2005 si care e concluzia? Eminence =tzeapaeu am doua alfa 10 si merg perfect ca si sateliti(ca doar pt aia au fost facuti).si merg in chefuri cu sateliti de vreo doi ani si le livrez cam 150 rms (atata e puterea declarata)Parerea mea personala e ca eminence nu dau tzeapa, iar daca dau cred ca mai bine folosesc chinezari(macar stiu dinainte ca ma luat tzeapa) Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 10, 2005 Partajează Postat Octombrie 10, 2005 Nu a zis nimeni ca sunt teapa doar ca puterile nu corespund, in rest sunt difuzoare destul de bune. Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Octombrie 10, 2005 Partajează Postat Octombrie 10, 2005 si care e concluzia? Eminence =tzeapaeu am doua alfa 10 si merg perfect ca si sateliti(ca doar pt aia au fost facuti).si merg in chefuri cu sateliti de vreo doi ani si le livrez cam 150 rms (atata e puterea declarata)Parerea mea personala e ca eminence nu dau tzeapa, iar daca dau cred ca mai bine folosesc chinezari(macar stiu dinainte ca ma luat tzeapa)Nici eu nu am spus ca sint teapa . Eminence face difuzoare bune .S-a mai discutat in mai multe rinduri, pe acest forum , despre cum se poate folosi un difuzor si despre faptul ca rezista si la puteri de 3 ~ 4 ori mai mari decit cea RMS .Alpha 10 sint niste difuzoare rezonabile si au 100w rms .Poti sa dai in ele si cu 300w rms pentru scurt timp ( daca este o statie buna , poti merge si 2 - 3 ore la puterea aceasta ) .In orice caz , nu cred ca a comparat cineva difuzoarele Eminence cu chinezariile din bazar .Nu prea inteleg de ce te superi . Link spre comentariu
LUCI Postat Octombrie 10, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2005 stai linistit nu ma supar dar eram nedumerit, pe site la eminence era declarat 150 RMS daca are doar 100 mi se pare ceva dubios nu Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Octombrie 10, 2005 Partajează Postat Octombrie 10, 2005 eram nedumerit, pe site la eminence era declarat 150 RMS daca are doar 100 mi se pare ceva dubios nuPoti incerca .Pune difuzorul sa mearga la 150w pe semnal sinusoidal de 1Khz . Daca rezista si nu crapa dupa 2 ore , insemana ca are puterea declarata . Link spre comentariu
LUCI Postat Octombrie 10, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2005 in curand o sa fac acest test pe un eminence alfa 10 si pe ceva sal-uri ce am pe acasa(curiozitatea asta) :smt067 Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 12, 2005 Partajează Postat Octombrie 12, 2005 eram nedumerit, pe site la eminence era declarat 150 RMS daca are doar 100 mi se pare ceva dubios nuPoti incerca .Pune difuzorul sa mearga la 150w pe semnal sinusoidal de 1Khz . Daca rezista si nu crapa dupa 2 ore , insemana ca are puterea declarata .daca nu crapa cel care il testeaza inainte :axe: Link spre comentariu
LUCI Postat Octombrie 13, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2005 testat eminence alfa 10 in urmatoarele conditi,semnal sinusoidal de 1 khz la puterea de 150 W livrati de un amlificator IPA 400 timp de 2 ore si vreo 20 minute.Tamperatuta camerei de aprox 18 grade celsius.REZULTAT :nu are nimic eminence-ul,singurul lucru sifonat puternic a fost urechile mele chiar daca am stat in sala unde s-a facut testul doar pana la setarea testului si am revenit ca sa opresc ampul dupa timpul mentionat mai sus. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 13, 2005 Partajează Postat Octombrie 13, 2005 Cum ai masurat puterea ? Link spre comentariu
LUCI Postat Octombrie 13, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2005 am obtinut aprox 35 V in curent alternativ si am folosit formula35*35/8=153Wsi un pic; daca nu e buna masuratoarea va rog sa ma corectati si voi reface testul. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 13, 2005 Partajează Postat Octombrie 13, 2005 nu este buna formula:Ai avut doar 78,125 W Link spre comentariu
LUCI Postat Octombrie 13, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2005 pai ai putea sa pui te rog formula corecta ca sa stiu si eu poate si altii. si inca o intrebare cam cati volti ar trebui sa scoata un IPA 400 Link spre comentariu
LUCI Postat Octombrie 13, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2005 poate ar trebui un sticky cu formula ca pe forum exista mai multe discutii in contradictoriu pe aceasta tema.Asa s-ar lamuri aceasta problema odata pt totdeauna.Parerea mea. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 13, 2005 Partajează Postat Octombrie 13, 2005 tensiunea de iesire impartita la radical din 2, ce obtii la patrat si asta il imparti la impedanta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum