Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

hmmm...nu seamana?!

LUCI

Postări Recomandate

Ar putea sa ma lamureasca si pe mine de ce pe site la P.Audio HP 15W si P 18 W arata total diferit fata de ce am vazut in romania si de ce scrie ca HP 18 W are 800W si nu se specifica ca acestia sunt progam si nu rms

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• LUCI

13

• Sharky

3

• titro

2

• ICEMAN

2

Top autori în acest subiect

cu logoul acum am inteles dar daca puterea specificata e program atunciC18-600LF are 600W program deci 300 rmsP.S.Nu vreau sa se inteleaga ca as vrea sa fac reclama proasta firmei P.Audio ,vreau doar sa ma lamuresc si eu.

Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA

Luci ,In afara de seria HP , restul puterilor sint RMS .Cel care a facut site-ul a omis sa noteze chestia asta . Site-ul este inca in lucru .Anyway , poti sa ma crezi pe cuvint . Daca eram al dracu , iti spuneam ca HP-15W are 400w rms si cu asta basta . Nu credeai , te invitam la o auditie de doua ore , iti demonstram ca rezista fara probleme la 400w ( chiar si 600w , cu filtru trece sus , setat la 60Hz ) si terminam discutia . Poate ai observat ca in ce priveste difuzoarele PAudio si Selenium , specificatiile sint pe bune .Sa vedem ce fac altii .Celebra firma RCF , noteaza puterea dupa norma AES . Neatentii confunda AES cu RMS si cumpara un difuzor de 500w rms , crezind ca este de 800w rms . Se mira apoi de ce le crapa difuzorul ( ca doar este RCF :smt003 ).Nici nu mai spun de Eminence si felul cum este notata puterea .

Link spre comentariu

Mersi pt lamuriri DJ DNA acum ma simt si eu mai inpacat(ca doar de aia e forumul ca sa ne lamurim si noi)Ai putea sa spui pe forum care e faza cu puterile la eminence ca sa nu ia tzeapa careva(ma intereseaza si pe mine ca am in posesie niste difuzoare eminence)

Link spre comentariu

DJ DNA... din cate stiu eu eminence da puterea rms, nu am auzit discutii despre ce ai zis tu pana acumdaca cunosti metoda lor zi-ne si noua ca sa stim la ce sa ne asteptamms :yawinkle:

Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA

In urma cu citiva ani , Eminence a schimbat peste noapte notatia puterilor la TOATE difuzoarele .

Sa luam cazul difuzorului Beta 15 . Este dat la Prms=350w .

Acest difuzor se numea inainte de schimbarea numelui , ME15-200 si era dat la 200W rms .

Practic , nu au schimbat absolut nimic .

Este exact aceeasi bobina ,sint exact eceleasi materiale ca si inainte . Nimic nu s-a schimbat in afara de notatia puterii .

Ca sa aiba 350W rms , ar trebui ca acel difuzor sa aiba o bobina de cel putin 3" ( nu de 2" ) si un sistem de racire mult mai bun .

Un difuzor foarte bun de la Eminence a fost celebrul ME15-300LF ( actualul Kappa 15LF ) .

Inca se ma gasesc de cumparat . Ambele modele , indiferent cum sint notate , au aceeasi parametri T/S .

Aduc ca dovada acest link :

( nemtii , mai prevazatori , au ignorat puterea data de fabricant ca fiind cea RMS si au pus doar 400W rms )

http://www.musik-produktiv.at/shop2/sho ... uelle/hits

La fel este si cazul lui Beta 12 LT .

Este vechiul ME12-100LT care era dat la 100Wrms .

Link spre comentariu

ok ms pt explicatiiatunci am o intrebare in plusactualul alpha 12 care este specificat la 150Wrms cat scoate de faptam facut la cineva 2 boxe cu aceste difuri si intradevar nu prea tin 150W (amplificatorul fiind un onkyo de 2x125W si nu il duce)

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

a avea un amplificator de 200W si a da cu el la minim in niste boxe nu inseamna ca acele boxe ar duce 200W.Si eu am niste boxe cu HP10W si dau in ele cu un amplificator de 800W :sex:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări