Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Conectare Boxe Unitra la PC [please HELP]

Vizitator bizarre

Postări Recomandate

Vizitator bizarre

Am gasit un set de boxe Unitra, au fost ale tatalui meu. Le-am reconditionat, toate bune si frumoase.Am un amplituner Delia.Problema este urmatoarea:Exista un adaptor DIN - jack (DIN am inteles ca este intrarea in Delia pe magnetofon)? Cum se numeste mufa boxelor Unitra?Cum le pot conecta altfel, decat prin amplituner?PS. Am incercat sa fac singur un adaptor DIN - jack, am luat o mufa jack de la niste casti si o mufa DIN de la un pick-up. Se aude in boxe muzica, dar are un zgomot de fundal ingrozitor. Poate nu am legat eu bine firele, sau poate nu e buna mufa jack de la casti. Multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• davidut5

1

• Optiplex

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

la fel am si eu la amplificatorul meu ... mufa DIN , la mine din mufa aceea se face mufa standard ( nu stiui cum ii zice da ii cu 2 mufe de 3.5 rosie si alba ca la orice sistem) si de acolo am pus un jack simplu care il gasesti si la 2 lei . Cat despre bazait , mari sanse sa fie din cauza improvizatiei , dar cum am vazut si la ampliful meu , are mai multe canale ( tape tuner phono1 phono2) si zgomotul de fundal e prezent la toate in afara de tuner , incearca si tu sa schimbi intre ele .

Link spre comentariu
Vizitator bizarre

am rezolvat! mi-a vandut cineva un pont de un magazin de chestii electronice, si am reusit sa iau un cablu DIN - RCA si un adaptor RCA - jack si am rezolvat. Multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări