electronik Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 salut, am realizat recent un sub cu acest difuzor,ce parere aveti ? cum a iesit? si inca ceva, as dori sa stiu ce putere si ce filtru activ sau crossover pot sa ii adaptez pentru o sonorizare sigura si de calitate.Iata si sub-ul : Link spre comentariu
hILIE Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Felicitari! Arata bine insa ce nu-mi place mie sunt acele manere care sunt puse pe orizontala. Link spre comentariu
electronik Postat Noiembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 da, manerele sunt pozitionate astfel, pentru ca asa am dorit sa il transport cu difuzorul in sus , important e ca suna foarte bine, si i-am dat o proba cu un kit AV400, ma gandesc caci cu 2 kituri AV400 puse in punte, sau cu un AV800 se va auzi mult mai bine, bineanteles, mai ales daca ar avea la intrare pus un filtru activ pentru subwoofer, sau un crossover, ce spuneti? cu ce ar suna mai bine? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 mare grija cu distorsiunile daca pui 2 AV400 in bridgeristi sa parlesti difuzorul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum