Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema tv sinudyne

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionel costin

4

• tv1

3

• FLORIN IORDACHE

1

• Toni Marginean

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

va salut stimati electronisti o mare probema cu un tv marca SINUDYNE nu reusesc sa gasesc schema pentru acest tip de televizor oare ar avea cineva aceasta schema?va multumesc

Ce aberatii debitezi !!!!Eu daca ti-as cere tie schema pentru televizor marca SINUDYNE si as formula cererea asa cum ai facut-o tu ,ce schema ai posta ?Nu tu modelul televizorului,nu sasiu ,nu piese componente ...... si vrei schema.....Sinudyne a fabricat un singur sasiu ( sau model te tv ) in lumea asta de cand s-a infiintat ?Nu pot sa-mi dau seama de ce nu cititi si voi de zece ori (cei care scrieti tampeniile astea) ce ati postat ,ca sa va dati seama de ce nu va ajuta nimeni !
Link spre comentariu

sa nu fim cu nasu pe sus sau aroganti eu am cerut ceva inttrun mod cit de cit frumosdaca unii sunt mai presus e treaba lor

Serios ? Vad ca tot tu te superi .Eu am treizeci de scheme pentru diverse sasie si modele de Sinudyne .Pe care o vrei ?
Link spre comentariu

va rog sa nu ma intelegeti gresit port un respect pentru acest forum si nu-mi doresc a supara pe nimeni asadar o sa ma uit la sasiula procesor sa privesc un pic si sursa oricum voi posta ceva mine nu mai merg la atelieram gasit defect tranzistorul din baleias orizontal final linii S2000AF l-am inlocuit cu bu 508a si la circa 10 minute de functionare sa opritcind am pus mina pe tranzistor frigea are cineva idee care sa fie cauza ? sau nu-i t compatibil?referitor la schema am in sincro plus video plus bv ca circuit stv 2102bin sursa de alimentare tea 2261poate are cv schemaO SEARA BUNA LA TOATA LUMEA ELECTRONISTILOR

Link spre comentariu
Toni Marginean

Salut! Sa stiti ca gasiti multi binevoitori pe forum care ar putea sa va ajute, dar trebuie dumneavoastra sa va ajutati singur. Vi s-a cerut tipul/modelul televizorului care este notat pe capac, sasiul daca puteti sa-l identificati, daca nu atunci spuneti ca in regulament ce piese mai importante contine: procesor, jungla, sunet, bv, ce traf linii. In mod cert veti primi un raspuns promt.Cele doua tranzistoare se pot inlocui unul cu altul fara probleme, dar trebuie sa identificati cauza defectarii finalului linii. Ar fi in mare de verificat: cupla la bobinele de deflexie pe orizontala, condensatorul de recuperare din colectorul tranzistorului final linii, comanda lui, etc. Succes!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări