cristi_dolce_2009 Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 salutare caut o schema a uruitorului cu ciocanele insa pe net nu am gasit mai nimic ....daca cineva are freo schema rog sa mi-o dea si mie cu stima si respect Link spre comentariu
cristi_dolce_2009 Postat Noiembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 nu stie nimeni sa imi dea macar o idee.... Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Ca idee:Ai 2 discuri unite intre ele printr-un ax central (acest ax este legat prin fulie + curea de motor, si tot pe acest ax va fi montat ventilatorul centrifugal care va scoate "praful"). Catre exteriorul discurilor ai circa 8 (numarul cred ca depinde de diametrul discurilor) "gauri" prin care vor trece axuri pe care vor fi prinse ciocanelele.Sita are forma concava si are in lungimea aproximativ egala cu jumatate de cerc (cercul descris de cutia exterioara a uruitorului)"Praful" este evacuat intr-un cilindru mare, diametru de 1-1,5m si lungime de vre-o 3-5m, cilindru care in partea de jos se termina cu un con (aici se prinde sacul) iar in partea de sus se face o aerisire (pe aici va fi evacuat un praf care nu este util)Sper ca ai inteles ceva din explicatiile mele. Link spre comentariu
Vizitator mary2007 Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 am poze si linkuri: morisca uruiala, presa struguri snec, batatoare porumb,etcintru rar pe forum iar fisierele sunt prea mari-mail la adresa:[email protected] Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum