Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Contact cu NA1SS

marinescug

Postări Recomandate

In aceasta seara in jurul oreleo 22:28 e prilej de contact cu ISS aka NA1 SS.Amateur Radio on International Space StationDigital mode packet-aprs\1200bd :up\downlink ......... 145.825 FMRS0ISS-4 (APRS) RS0ISS-11 (BBS)Voice:Region 1 uplink ..... 145.200 FMRegion 2/3 uplink ... 144.490 FMWorldwide downlink .145.800 FMSSTV:Downlink ..............145.800 FM Crossband repeater:Uplink ................. 437.800 FMDownlink ............. 145.800 FMA lucrat cineva din RO cu ei ? Sau macar o receptie pasiva ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo3ihg

2

• marinescug

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

i-am auzit de cateva ori, in programele alea prin scoli cand au vorbit cu copiii, 145.800 MHz.in aprs la fel am facut receptii in 145.825, dar nu am reusit sa trimit si eu mesaje din cauza antenei si a puterii mici.

Link spre comentariu

i-am auzit de cateva ori, in programele alea prin scoli cand au vorbit cu copiii, 145.800 MHz.in aprs la fel am facut receptii in 145.825, dar nu am reusit sa trimit si eu mesaje din cauza antenei si a puterii mici.

De prins la sol am vazut ca s eprind direct cu o portabila, chiar si fara antena, cu squeltch-ul ridicat un pic. De dat dupa ei , dau oamenii cu antene simple, dar directive. Bagati o ureche in seara asta ?Cu ce putere atzi incercat ?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări