Vizitator schnappi Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Incep si aici un topic pentru ca nu stiu in care subforum sa scriu.Daca sunt probleme rog adminul sa inchida unul din ele.Intrebarea mea ar fi urmatoarea:S-ar putea construi un modul care sa faca trensfer de date automat de pe carduri CF sau SD pe un Stick USB?Adica ceva cititor de carduri legat la acest modul in care intra stickul usb iar cand sunt toate conectate sa se faca transferul automat dinspre carduri spre stick?Asta in cazul in care esti plecat intr-o excursie nu ai laptopul cu tine si cardul foto se uple de poze.Banuiesc ca acel modul trebuie sa aiba un chip programabil, si sa poata alimenta si stickul usb si cititorul de carduri.Alte piese nu mai stiu.Exista pe piata asa ceva?Multumesc frumos! Link spre comentariu
marinescug Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Incep si aici un topic pentru ca nu stiu in care subforum sa scriu.Daca sunt probleme rog adminul sa inchida unul din ele.Intrebarea mea ar fi urmatoarea:S-ar putea construi un modul care sa faca trensfer de date automat de pe carduri CF sau SD pe un Stick USB?Adica ceva cititor de carduri legat la acest modul in care intra stickul usb iar cand sunt toate conectate sa se faca transferul automat dinspre carduri spre stick?Asta in cazul in care esti plecat intr-o excursie nu ai laptopul cu tine si cardul foto se uple de poze.Banuiesc ca acel modul trebuie sa aiba un chip programabil, si sa poata alimenta si stickul usb si cititorul de carduri.Alte piese nu mai stiu.Exista pe piata asa ceva?Multumesc frumos!DA, sunt disponibile si comercial, cu HDD incorporat. Link spre comentariu
Vizitator schnappi Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 imi poti da un exemplu ce sa caut pe google?Multumesc Link spre comentariu
marinescug Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 imi poti da un exemplu ce sa caut pe google?MultumescNU, Ai mai postat si DUBLU viewtopic.php?f=14&t=70260Cauta in magazinele profesionale de aparate si accesorii foto. Nu e la indemana oricarui buzunar, dar scule de scule pentyru asha ceva sunt. Link spre comentariu
Vizitator schnappi Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Am inceput topicul prin a spune ca am postat in 2 subforumuri pentru ca nu stiu unde ma incadrez cu intrebarea mea. Cu ocazia aceasta mai rog adminii daca e o problema postand de 2 ori sa inchida unul din topicuri.Te-am rugat sa imi dai un exemplu pentru ca banuiesc ca stii despre ce vorbesti..... Link spre comentariu
marinescug Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Am inceput topicul prin a spune ca am postat in 2 subforumuri pentru ca nu stiu unde ma incadrez cu intrebarea mea. Cu ocazia aceasta mai rog adminii daca e o problema postand de 2 ori sa inchida unul din topicuri.Te-am rugat sa imi dai un exemplu pentru ca banuiesc ca stii despre ce vorbesti.....Ai PM , p[entru a nu fi considerata publicitate. E doar un exemplu. Decizia finala e a platitorului. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Eu am un HDD extern pe USB cu OTG (On-The-Go). E un model mai vechi facut de Apacer dar fabrica multi asa ceva. Hard Disk-ul are doar USB dar am atasat la el un cititor universal de carduri pe USB. Exista si modele cu cititor de carduri incorporat. Cand apas butonul de pe HDD se copiaza automat orice card intr-un folder de pe hard disk. E perfect pentru deplasari cu aparatul foto fara sa mai cari si laptop dupa tine. Are si acumulator incorporat si poate fi folosit si ca hard disk USB extern pentru calculator. Cauta USB OTG HDD Link spre comentariu
Vizitator schnappi Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 multumesc frumos de ajutor.asta voi cauta! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum