Mircea Bartic Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 upgrade-urile sunt intotdeaun paguboasedaca nu arde, ai rabdare pana cand strangi banii si iei ce trebuie sa fie in final in incinta.Daca iei acum un SN si ulterior o sa doresti sa-l vinzi vei pierde inevitabil bani. Link spre comentariu
mihaikorg Postat Noiembrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 se pare ca ai dreptate si cred ca asa voi face . dar pana la urma intre sn 12 mb si rcf lf 12 g 301 care e mai bun . as vrea o comparatie. adica daca rcf-ul ar avea spl-ul lui sn ar fi ideal. dar totusi nu cu p-audio nu am avut experiente Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 pai raspunsul este evident: RCF are 450W AES = 350W RMS P-audio are 600W RMS Sensibilitatea la RCF 97 db/1W Sensibilitatea la P-audio 100dB/1W Xmax-ul la RCF este in realitate 6.8 - 2.5mm = 4.3mm (se foloseste o smecherie de marketing pentru a umfla specificatiile - in PDF la baza paginii este scris mic mic de tot cum este calculat acel X-max intr-un mod nestandard) Xmax-ul la P-audio este 5mm (calculat matematic conform standardului) cam astea ar fi diferentele de baza Later edit era sa uit : RCF are magnet pe ferita pe cand P-audio-ul are magnet pe Neodymium, mai rezistent in timp, mai usor , mai stabil. SN12MBII este 500 de lei la vanzare, Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 se pare ca ai dreptate si cred ca asa voi face . dar pana la urma intre sn 12 mb si rcf lf 12 g 301 care e mai bun . as vrea o comparatie. adica daca rcf-ul ar avea spl-ul lui sn ar fi ideal. dar totusi nu cu p-audio nu am avut experienteTi-am zis deja de 2 ori ca rcf 301 e pt bas nu pentru satelit care urla tare. Pe langa asta nu e echivalent cu cel de care ai intrebat inainte nici ca spl nici ca impedanta. Filtrul se va comporta diferit. Pe langa asta de modificat filtrul nu scapi, daca vrei sa iasa boxe calumea.Ti-a prezentat Mircea si alte dezavantaje, face reclama, ce mai vrei? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Ti-a prezentat Mircea si alte dezavantaje, face reclama, ce mai vrei? ? Semnatura este postata cu acordul scris al proprietarului forumului asa ca poti sta calm Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 OK. N-am fost anuntat, nu aveam de unde sa stiu. Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Mergi fara grija pe P Audio cu SN ul 12 , este cea mai potrivita alegere !Pur si simplu chiar nu are legatura cu vreo reclama ascunsa sau oneroasa , pur si simplu este vorba de un difuzor extrem de performant in aplicatia ta , gen satelit cu SPL mare ! Si cam singurul din oferta....... Link spre comentariu
mihaikorg Postat Noiembrie 4, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 m-am hotarat raman la SN . salve! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum