Vizitator alex_pnp Postat Octombrie 31, 2010 Partajează Postat Octombrie 31, 2010 sal as vrea sa intreb si eu ceva in leg cu alarma la masina imi spuneti si mie cum se sparge o alarma la o masina exista un aparat, sau cum se face, vreau doar asa sa stiu nu pt alte cauze. Link spre comentariu
alfabit Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 ...cum se sparge o alarma la o masina exista un aparat, sau cum se face, vreau doar asa sa stiu nu pt alte cauze....Si de unde stim noi pentru ce cauze vrei tu sa stii ? Trebuie sa te credem pe cuvint nu-i asa ?Rog moderatorii sa stearga si sa nu mai admita astfel de topicuri cu posibile implicatii penale. Link spre comentariu
Xaby Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 sal as vrea sa intreb si eu ceva in leg cu alarma la masina imi spuneti si mie cum se sparge o alarma la o masina exista un aparat, sau cum se face, vreau doar asa sa stiu nu pt alte cauze. Esti bun Link spre comentariu
marinescug Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Cu tehnica si dibacie. Nu prea mai functioneaza pentru ca s-a inventa "codul saritor".Evita utilizarea telecomenzii si nu dai ocazie la nimic. Eventual transforma telecomanda radio intr-una cu IR. Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 imi spuneti si mie cum se sparge o alarma la o masina ... intreaba baietii dupa Soseaua Alexandriei... aia de sint inauntru la Rahova... Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 imi spuneti si mie cum se sparge o alarma la o masina ... intreaba baietii dupa Soseaua Alexandriei... aia de sint inauntru la Rahova...Din pacate au plecat de acolo si sunt prin Anglia, Francia si Italia...sunt "importatori" Link spre comentariu
yo9hrb Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Se tin cursuri si la Margineni. La penitenciar.Closed! Link spre comentariu
Postări Recomandate