Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

detectare cod alarma auto

Vizitator alex_pnp

Postări Recomandate

Vizitator alex_pnp

sal as vrea sa intreb si eu ceva in leg cu alarma la masina imi spuneti si mie cum se sparge o alarma la o masina exista un aparat, sau cum se face, vreau doar asa sa stiu nu pt alte cauze.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marinescug

1

• alfabit

1

• remus68

1

• Xaby

1

Top autori în acest subiect

...cum se sparge o alarma la o masina exista un aparat, sau cum se face, vreau doar asa sa stiu nu pt alte cauze....

Si de unde stim noi pentru ce cauze vrei tu sa stii ? Trebuie sa te credem pe cuvint nu-i asa ?Rog moderatorii sa stearga si sa nu mai admita astfel de topicuri cu posibile implicatii penale.
Link spre comentariu

sal as vrea sa intreb si eu ceva in leg cu alarma la masina imi spuneti si mie cum se sparge o alarma la o masina exista un aparat, sau cum se face, vreau doar asa sa stiu nu pt alte cauze.

:ras: :ras: Esti bun :bataie
Link spre comentariu

Cu tehnica si dibacie. Nu prea mai functioneaza pentru ca s-a inventa "codul saritor".Evita utilizarea telecomenzii si nu dai ocazie la nimic. Eventual transforma telecomanda radio intr-una cu IR.

Link spre comentariu

imi spuneti si mie cum se sparge o alarma la o masina

:rade: ... intreaba baietii dupa Soseaua Alexandriei... aia de sint inauntru la Rahova...
Din pacate au plecat de acolo si sunt prin Anglia, Francia si Italia...sunt "importatori" :ras:
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări