mercenarx Postat Noiembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 va tin la curent ,ce si cum, deindata ce fac rost de piesa Link spre comentariu
PETRE66 Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 alb laptos ..... nu cumva lipsete o piesa txt (linie de trecere ) ??>pozitionare i. dupa tuner si cc + sincro Link spre comentariu
mercenarx Postat Noiembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 alb laptos ..... nu cumva lipsete o piesa txt (linie de trecere ) ??>pozitionare i. dupa tuner si cc + sincronu. domnule petre , procesorul este i. langa decodorul teletext.. Link spre comentariu
mercenarx Postat Noiembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 am inlocuit piesa ( trimisa de dl Tavi) , si as avea acum nevoie si de un dump de memorieintr-adevar, procesorul era defectacum numara intruna canalele inapoi (50->49-> 48->......->2->1 , dupa care o ia de la capat)daca pe un canal se nimereste vre-un program de pe cablu , il vede perfect , insa il sarede fapt nu conteaza ca pe un canal este sau nu un program memoratas vrea sa incerc un dump pentru acest tvma poate cineva ajuta?multumesc. Link spre comentariu
PETRE66 Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 a trimis proc si dump nu ? Ma mir ....!!!Ma intreb ,oare i-ai cerut ??! Spune ce fel de procesor (SERIA )are cel original si ce ai pus in locu' lui ? Link spre comentariu
mercenarx Postat Noiembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 a trimis proc si dump nu ? Ma mir ....!!!Ma intreb ,oare i-ai cerut ??! Spune ce fel de procesor (SERIA )are cel original si ce ai pus in locu' lui ? cum mi-l putea trimite odata cu procesorul?si de unde sa stiu (nici nu sunt sigur) ca memoria face probleme?pt . dl petre : piesa originala a fost schimbata cu o alta originalapoate cineva posta un dump pentru acest tv?thx ! Link spre comentariu
PETRE66 Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 intra in service si diatreaza-te .Secventa p/c + power .SM ! Link spre comentariu
mercenarx Postat Noiembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 intra in service si diatreaza-te .Secventa p/c + power .SM !cu ce tip de telec pot intra in SM?( nu dispun de telec originala)si ce anume setez, odata intrat? Link spre comentariu
GYON Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Probati acest dump:(personal cred ca nu este din memorie) Link spre comentariu
PETRE66 Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 p/c de la tlc .p1618 si p1638 Link spre comentariu
mercenarx Postat Noiembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 multumesc, am sa incerc ambele variante : si sm si dump Link spre comentariu
mercenarx Postat Noiembrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2010 rezolvat : R 821 (4k7) intrerupta(probabil ca defectul prim al acestui tv chiar acesta a fost , iar pe parcursul "depanarii" , italianul a "prajit" procesorul definitiv )din schema se vede clar ca pinul 29 statea astfel , in aer ( undeva in 1,5 v), iar procesorul interpreta comanda ca fiind una de 0 (cazul cand se apasa tasta P- )multumesc tuturor ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum