Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Grundig cuc 5301

mercenarx

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mercenarx

16

• PETRE66

4

• Toni Marginean

4

• elmar

2

Top autori în acest subiect

alb laptos ..... :limb: :jytuiyu nu cumva lipsete o piesa txt (linie de trecere ) ??>pozitionare i. dupa tuner si cc + sincro

nu. domnule petre , procesorul este i. langa decodorul teletext..
Link spre comentariu

am inlocuit piesa ( trimisa de dl Tavi) , si as avea acum nevoie si de un dump de memorieintr-adevar, procesorul era defectacum numara intruna canalele inapoi (50->49-> 48->......->2->1 , dupa care o ia de la capat)daca pe un canal se nimereste vre-un program de pe cablu , il vede perfect , insa il sarede fapt nu conteaza ca pe un canal este sau nu un program memoratas vrea sa incerc un dump pentru acest tvma poate cineva ajuta?multumesc.

Link spre comentariu

a trimis proc si dump nu ? Ma mir ....!!!Ma intreb ,oare i-ai cerut ??! Spune ce fel de procesor (SERIA )are cel original si ce ai pus in locu' lui ?

cum mi-l putea trimite odata cu procesorul?si de unde sa stiu (nici nu sunt sigur) ca memoria face probleme?pt . dl petre : piesa originala a fost schimbata cu o alta originalapoate cineva posta un dump pentru acest tv?thx !
Link spre comentariu

rezolvat : R 821 (4k7) intrerupta(probabil ca defectul prim al acestui tv chiar acesta a fost , iar pe parcursul "depanarii" , italianul a "prajit" procesorul definitiv )din schema se vede clar ca pinul 29 statea astfel , in aer ( undeva in 1,5 v), iar procesorul interpreta comanda ca fiind una de 0 (cazul cand se apasa tasta P- )multumesc tuturor !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări