Vizitator alroma Postat Septembrie 9, 2012 Partajează Postat Septembrie 9, 2012 Atentie ! HGTG30N60A4 nu este echivalent cu SGW30N60. Primul suporta 45A la 65KHz (frecventa la care lucreaza invertorul 164), al doilea numai 17A . Daca puneti in invertor SGW30N60 va trebui sa montati 2 perechi de IGBT-uri . Adica sa folositi spatiul liber de pe placa si sa mai dati o gaura pe radiatorul fiecarui tranzistor. Pentru varianta cu 2 perechi de IGBT-uri , va pot oferi IKW30N60T (K30T60) , ceva mai bun decat SGW30N60 , care are 25A la 65KHz , la 14 lei/buc.stati linistit dom-le,ca am avut kit-uri de reparatie cu 2 x hgtg30n60a4+diode U860,exact ce se foloseste(folosea) in acest aparat....din pacate,de anul trecut broscarii au schimbat aceste tranzistoare cu IRGP4068D(toate aparatele de dupa 2010 au venit echipate cu aceste igbt-uri).si bineinteles,nu mai am kit-uri de reparatie cu hgtg30n60 ci cu irgp4068d.eu cred ca daca vreti sa va vindeti marfa,nu va mai bagati aiurea in seama(v-ati bagat si in postul meu),ci e suficient anuntul de la vanzari....abtineti-va,nu are rost sa ajungem sa ne spurcam pe-aici.as dori un kit de reparatie pt un telwin tecnica 164, am inteles de pe forum ca aveti asa ceva. cum pot lua legatura cu dvs? multumesc Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Septembrie 9, 2012 Partajează Postat Septembrie 9, 2012 as dori un kit de reparatie pt un telwin tecnica 164, am inteles de pe forum ca aveti asa ceva. cum pot lua legatura cu dvs? multumescaveti PM..... Link spre comentariu
nicuschiopu Postat August 1, 2017 Partajează Postat August 1, 2017 Pentru procurarea de IGBT-uri ia legatura pe mesaj privat cu cipriyan123.Pe mine m-a servit prompt. Bafta Va rog adresa sau un telefon de contact a lui cipriyan123.Va multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum