Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Invertor TELWIN ;Tecnica 164

Vizitator electroman

Postări Recomandate

Vizitator alroma

Atentie ! HGTG30N60A4 nu este echivalent cu SGW30N60. Primul suporta 45A la 65KHz (frecventa la care lucreaza invertorul 164), al doilea numai 17A . Daca puneti in invertor SGW30N60 va trebui sa montati 2 perechi de IGBT-uri . Adica sa folositi spatiul liber de pe placa si sa mai dati o gaura pe radiatorul fiecarui tranzistor. Pentru varianta cu 2 perechi de IGBT-uri , va pot oferi IKW30N60T (K30T60) , ceva mai bun decat SGW30N60 , care are 25A la 65KHz , la 14 lei/buc.

stati linistit dom-le,ca am avut kit-uri de reparatie cu 2 x hgtg30n60a4+diode U860,exact ce se foloseste(folosea) in acest aparat....din pacate,de anul trecut broscarii au schimbat aceste tranzistoare cu IRGP4068D(toate aparatele de dupa 2010 au venit echipate cu aceste igbt-uri).si bineinteles,nu mai am kit-uri de reparatie cu hgtg30n60 ci cu irgp4068d.eu cred ca daca vreti sa va vindeti marfa,nu va mai bagati aiurea in seama(v-ati bagat si in postul meu),ci e suficient anuntul de la vanzari....abtineti-va,nu are rost sa ajungem sa ne spurcam pe-aici.
as dori un kit de reparatie pt un telwin tecnica 164, am inteles de pe forum ca aveti asa ceva. cum pot lua legatura cu dvs? multumesc
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cipriyan123

2

• nicusor1961

2

• POLAKU2002

2

• 25L91N11

2

• 4 ani mai târziu...

Pentru procurarea de IGBT-uri ia legatura pe mesaj privat cu cipriyan123.Pe mine m-a servit prompt.

Bafta

Va rog adresa sau un telefon de contact a lui cipriyan123.Va multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări