Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe fata Skoda Fabia

Optiplex

Postări Recomandate

Salutare tuturor , mi s-a spart un difuzor pe fata si vreau sa le schimb pe amandoua problema este : ce diametru ? cartea techica e in germana ( si nu inteleg) si oricum nu am vazut nici pe desen :nas: ( am incercat sa demontez portiera sa le masor da nu reusesc ) :sparge: , pe alte forumuri si siteuri am gasit de 13 , de 16 , de 17 ... pana la urma cat sunt :nebunrau: ? si am mai auzit ca ar trebui distantiere ? ce sunt ? de ce imi trebuie si unde gasesc ? pe spate am sony xplod , as vrea si pe fata ... se poate :jytuiyu ? multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Optiplex

2

• mircea888

1

• cobra33

1

Top autori în acest subiect

Tot va trebui sa scoti difuzoarele ca sa pui altele noi, mai bine te interesezi cum se desface portiera si apoi cumperi alte difuzoare dupa ce le masori pe alea vechi.Poate diametrul variaza in functie de dotari sau ceva de genul asta.Oricum prima data trebuie sa scoti difuzoarele vechi, asa ca vei vedea exact ce este acolo si ce ai nevoie ca sa montezi alte difuzoare.

Link spre comentariu

stiu ca trebuie scoase dar voiam sa o demontez odata si bine nu sa o demontez de 2 ori . nu stiu daca variaza diametru pe fata dar in spate stiu sigur , a mea e din 2001 si are pe spate boxe rotunde de 10 si majoritatea care le-am vazut tot din 2001 au ovale ...

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări