Vizitator ancuta Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 buna am si eu o problema am un card olympus xd de la un aparat foto olympus c-160,si vreau sal formatez dra pe camera nu merge l-am pus intr-un cititor de carduri hama usb 2.0card reader 35 in 1 si imi spune k este protejat la scriere. ajutatima cum sa indepartez protejarea aia la scriere :cry: Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 nu are nici un microswitch cardul asta? Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 L-ati protejat la scriere in timp ce se afla in aparatul foto.Trebuie sa intrati in meniul aparatului foto, si sa deselectati aceasta optiune. Link spre comentariu
Vizitator ancuta Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 nu nu are tocmai k nu are de asta nuj de unde sal dezactivez Link spre comentariu
Vizitator ancuta Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 am incercat si de la aparat dar nu ma lasa sa intru in tot meniul e blocat ceva si nuj ce cand deschid aparatu pot intra in meniu doar la configurati si la obtiunile camerei lumina,limba etc celelalte nu pot Link spre comentariu
Vizitator uly Postat Octombrie 31, 2010 Partajează Postat Octombrie 31, 2010 Pe una din lateralele cardului exista un microswich care accidental la introducere in aparat sau in cititor a fost actionat pe pozitia LOCK, in jos privind cardul cu pinii in partea de sus.... Link spre comentariu
marinescug Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Pe una din lateralele cardului exista un microswich care accidental la introducere in aparat sau in cititor a fost actionat pe pozitia LOCK, in jos privind cardul cu pinii in partea de sus.... Este XD. La XD nu e loc de switchuri. E mult mai siubtire decat un SD.Citirea cu atentie a manualului aparatului e singura solutie. MEniul dedicat cardului rezolva problema. Ar mai fi o problema, cea legata de compatibilitatea aparat-card, card-reader extern samd. E o chestie comerciala sa te oblige sa cumperi doar carduri de la ei, scumpe, evident. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum