Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema technics su-v60

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Tocmai am primit si eu un v60 cu aceleasi simptome, doar ca asta distorsioneaza puternic doar pe canalul stang.La o inspectie rapida in bazele q401,402 am semnal identic insa pe colectori pe canalul drept am o sinusoida perfecta iar pe stangul abia se vede ceva pe scala 10mv/div.Q401 l-am verificat si e ok.Amplificatorul a mai fost reparat de cineva insa se pare ca ca nu a dus treaba pana la capat.Maine il iau mai atent la puricat deoarece acum mi-e cam somn si nu vreau sa fac tampenii.Orice idee este binevenita.

Link spre comentariu

Etajul final este cu svi4004 si canalul defect functioneaza bine dar la un volum foarte mic.Daca incerc sa cresc volumul incepe sa distorsioneze puternic, volumul se plafoneaza la un anumit nivel si cresc doar distorsiunile.Nu am masurat daca am componenta continua pe iesire dar nu cred.Atasez si schema de la su-v65 ca pe asta o am insa cred ca este identica doar cu alimentarile marite(su-v60 are +/-45v).

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 ani mai târziu...
Vizitator fox stf

Salut. Am si eu o problema cu un Su v65a care pe canalul stang daca ascult la minim adica 1..2w se aude muzica intrerupt si ca sa si revina tre sa l dau mai tare 20..30w apoi revin. Asta trebuie sa fac mereu cand ascult noaptea si sincer e deranjant :( ceva idei...Multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări