Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

incarcator OUTPUT 3.8 VDC 80 mA

Vizitator heexium

Postări Recomandate

Vizitator heexium

Salut. nou pe forum. Mentionez ca mi s-a ars incarcatorul de la aparatul de barbierit :-) OUTPUT 3.8 VDC 80 mA. Nu sunt expert dar ma descurc daca primesc niste sfaturi de la voi, sper. Cum as putea sa imi alimentez aparatul mai usor ? As vrea sa transform curentul de la USB, care e prea mare din cate am citit pe net. Daca ma puteti ajuta cu o schita cu piesele necesare sau nu stiu, orice. Am cautat alte transofrmatoare de la telefoane, alte aparate, dar toate sunt diferite. Daca stiti cumva unde pot gasi un transformator care sa imi mearga va sunt recunoscator. Chiar nu vreau sa dau bani pe alt aparat. Multumesc mult!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator heexium

apreciez mult raspunsurile voastre :-) multumesc! Am sa incerc cu un incarcator de 3.7 v de la un nokia sau am auzit ca si incarcatoarele de la mp3 playere au 3.7-3.8v....sper ca amperii sa nu mi-l arda. daca o sa se intample asta..imi pare rau pentru aparat :-)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări