Vizitator heexium Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Salut. nou pe forum. Mentionez ca mi s-a ars incarcatorul de la aparatul de barbierit :-) OUTPUT 3.8 VDC 80 mA. Nu sunt expert dar ma descurc daca primesc niste sfaturi de la voi, sper. Cum as putea sa imi alimentez aparatul mai usor ? As vrea sa transform curentul de la USB, care e prea mare din cate am citit pe net. Daca ma puteti ajuta cu o schita cu piesele necesare sau nu stiu, orice. Am cautat alte transofrmatoare de la telefoane, alte aparate, dar toate sunt diferite. Daca stiti cumva unde pot gasi un transformator care sa imi mearga va sunt recunoscator. Chiar nu vreau sa dau bani pe alt aparat. Multumesc mult! Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Fa o sursa de curent constant,in genul LM317,calibrata la 80mA. Link spre comentariu
Vizitator heexium Postat Octombrie 31, 2010 Partajează Postat Octombrie 31, 2010 ceva de genul asta ? http://www.eleccircuit.com/lm317lm337-c ... regulator/ cum sa o "calibrez" ? Link spre comentariu
boederyakumo Postat Octombrie 31, 2010 Partajează Postat Octombrie 31, 2010 Desface-ti alimentatorul si vedeti sub izolatia partii de primar a transformatorului se afla o siguranta termica, inlocuiti-o cu grija si ve-ti putea utiliza din nou alimentatorul. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Octombrie 31, 2010 Partajează Postat Octombrie 31, 2010 ceva de genul asta ? http://www.eleccircuit.com/lm317lm337-c ... regulator/ cum sa o "calibrez" ?Cauta datasheet-ul de la LM317 si acolo sant sch de aplicatie + formule de calcul.Pt a functiona corect,ai nevoie de o cadere de tensiune de min. 4V(daca ai un dispozitiv care are nevoie de 4V/1A alimentezi LM317 cu 8V/1A). Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Sunt incarcatoare de la telefoane mai vechi Nokia, de exemplu, care au 3,7v tensiunea de iesire. Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Masuurata sau trecuta pe carcasa? Ca nu poti incarca in acumulator care are 4v la borne cand e incarcat cu 3,7v,asa ca acele alimentatoare scot pana la 8v in gol Link spre comentariu
Vizitator heexium Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 apreciez mult raspunsurile voastre :-) multumesc! Am sa incerc cu un incarcator de 3.7 v de la un nokia sau am auzit ca si incarcatoarele de la mp3 playere au 3.7-3.8v....sper ca amperii sa nu mi-l arda. daca o sa se intample asta..imi pare rau pentru aparat :-) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum