Vizitator ronix4000 Postat Octombrie 3, 2005 Partajează Postat Octombrie 3, 2005 Stie cineva care-i treaba cu portul asta S/PDIF pe care il au placile de sunet acum ??? Am pe placa mea de sunet asa ceva si nu stiu daca ma pot conecta la amplificator prin mufa S/PDIF sau sa raman prin clasicul jack stereo'...(P.S. la amplificator intrarile le am pe mufe RCA) Link spre comentariu
csl1131 Postat Octombrie 3, 2005 Partajează Postat Octombrie 3, 2005 iti trebuie un DAC, e posibil ca amp-ul ala sa nu aiba, adica de fapt e nmai mult ca sigur..cam... Link spre comentariu
Vizitator ronix4000 Postat Octombrie 3, 2005 Partajează Postat Octombrie 3, 2005 pai de unde pot sa fac rost de asa ceva???.....sau mai exact : se poate face rost de asa ceva ca sa-mi rezolve conexiunea? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 3, 2005 Partajează Postat Octombrie 3, 2005 Am eu DAC de vandut, costa 6 mil. Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Octombrie 7, 2005 Partajează Postat Octombrie 7, 2005 Vasile poti pune o schema? daca tu ai facut asa ceva Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 7, 2005 Partajează Postat Octombrie 7, 2005 scheme sunt cu duiumul pe net, doar trebuisa sa cauti...Schema mea nu se poate pune. Link spre comentariu
FIXVID Postat Noiembrie 26, 2005 Partajează Postat Noiembrie 26, 2005 daca nu ai un decodor in amplif no sati mearga ampliful tau are intrare analogica iar iesirea spdif este o iesire digitala daca vrei neaparat sa iti conectezi ampliful la iesirea spdif iti tre un decodor dolby care are un dac in el (digital - analog converter)numa cai scump ca dreq :prayer: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum