Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cumpar sau accept donatie statia radio A7B

Vizitator dermengi

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hrb

4

• maxxim33

3

• yo7but

2

• RoadRunner941

2

Top autori în acest subiect

Vizitator dermengi

Va rog fara flame.Si acum, ontopic: pentru colectionari (si cunoscatori) vand A7B, perfecta stare de functionare, set complet de lampi 2K2M de rezerva, 850 lei. Nu am cutia de lemn la ea. In schimb, am manualul, ala militar. Imi urez vanzare buna :freaza:Statia are istorie, a apartinut soldatului Arhip Nicolae.

Atentie la ecranul A7b ului-poate fi radioactiv.se poate verifica noaptea. daca este fosforescent atunci e radioactiv si pt siguranta se poate testa cu un contor geiger-muller. mai multe informatii aici http://www.radioamator.ro/articole/view.php?id=135
Link spre comentariu

Da, e fosforescent. Inca nu mi-au picat dintii :da . Ontopic: Fiecare este liber sa ceara/ofere cat vrea. Scrie pe undeva prin regulament. Daca omul vrea un A7B gratis, n-are decat. Daca eu vreau sa-l vand pe al meu cu 850 lei, n-am decat. Nu-l folosesc, dar, pentru mine, are o mare valoare sentimentala.De fapt, cred ca nu mai e cazul, s-a gasit cineva sa doneze un A7B (vezi radioamator.eu).

Link spre comentariu
Vizitator dermengi

DA DESPRE MINE E VORBA.nici acum nu am inteles de ce mi a anulat contul
Pentru ca esti fraier...si crezi ca aici ai de aface cu copii de la tine de la bloc.73!
yo2mjm nici pe tine nu te fac nici prost nici taran cum nu l am facut nici pe BUT. vezi ca iti dau un pm
Link spre comentariu
Vizitator dermengi

Da, e fosforescent. Inca nu mi-au picat dintii :da . Ontopic: Fiecare este liber sa ceara/ofere cat vrea. Scrie pe undeva prin regulament. Daca omul vrea un A7B gratis, n-are decat. Daca eu vreau sa-l vand pe al meu cu 850 lei, n-am decat. Nu-l folosesc, dar, pentru mine, are o mare valoare sentimentala.De fapt, cred ca nu mai e cazul, s-a gasit cineva sa doneze un A7B (vezi radioamator.eu).

sper ca nu te am suparat dar am vrut numai sa te atentionez cu ecranul ala. credeam ca nu stii. si mie mi au zis altii.am pus contorul si acul a urcat pina la 10 pe prima treapta.dupa fiecare utilizare trebuie sa spalam miinile cu peria. eu am rezolvat cu a7b. 73
Link spre comentariu

Poate daca erai radioamator si nu il foloseai in scopul vinzarii...... Am avut unul intact in cutia de lemn, vreo 3 luni pe aici. In final l-am dat inapoi proprietarului. Cred ca exista si un alt fel prin care sa i-ti poti cistiga banii. In perioada asta la toti ne este greu, dar accept sa ajut cum pot un radioamator in conditiile in care nu ma ia de fraier. Deh cam asta este, comunitatea radioamatorilor e destul de maricica si nu toti sintem la fel dar in mare parte se cunosc iar cei mai putin onesti sint tratati ca atare.73!YO2MJM

Link spre comentariu
Vizitator dermengi

Poate daca erai radioamator si nu il foloseai in scopul vinzarii...... Am avut unul intact in cutia de lemn, vreo 3 luni pe aici. In final l-am dat inapoi proprietarului. Cred ca exista si un alt fel prin care sa i-ti poti cistiga banii. In perioada asta la toti ne este greu, dar accept sa ajut cum pot un radioamator in conditiile in care nu ma ia de fraier. Deh cam asta este, comunitatea radioamatorilor e destul de maricica si nu toti sintem la fel dar in mare parte se cunosc iar cei mai putin onesti sint tratati ca atare.73!YO2MJM

am avut un a7a cu 30 de ani in urma.il cumparasem [a vrut sa mi l dea gratis dar am refuzat eu...avea pensie foarte mica] de la bunul meu prieten si vecin YO3RD maestrul MACOVEANU dar in 2002 l am dat la schimb pe o portabila shendun 506....mare greseala am facut...dar in fine acum s a rezolvat. am cumparat altul la 150 lei. apropo de bani....am alte afaceri din care cistig bani cu care hoinaresc in Balcani oricind si oriunde.SURPLUSURILE radio le vind pe citeva sute de lei noi altora.ce altceva sa fac cu ele sa le dau la gunoi sau tiganilor sa le dea la fier vechi? pe gratis nu pot sa le dau...la rindul meu am dat bani pe ele .le am carat cu spatele.troacele militare sint grele. singurele pe care nu le dau sint raritatile [R-323 si r326] si donatiile [hallicrafters s-38..de la YO3FLR]] din motive sentimentale si morale.DECI CAM ASTA A FOST. AS DORI TUTUROR SA NU MA MAI JUDECATI GRESIT. eu o sa imi sterg contul de aici de luni. am unde sa imi dau ultimele aparate [radioam.ro,radioam.eu]. UREZ TUTUROR O VIATA CIT MAI BUNA .73 de YO3BR EDY DERMENGI [imi puteti veda tot ce fac pe youtube si facebook] http://it.tinypic.com/usermedia.php?uo= ... h4l5k2TGxc http://www.youtube.com/watch?v=t9EuqNXUY6w
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări