Vizitator dermengi Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 doresc o statie A7a sau A7b.sa fie in stare foarte buna pentru colectia mea. am ladita si antena ei.doresc pret simbolic eventual donatie.cu tot echipamentul statiei A7B doresc sa fac un album cu poze foarte interesant care o sa fie postat pe internet, in care o sa mentionez de la cine l am primit. multumesc anticipat Link spre comentariu
yo7but Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Interesant, pe aici soliciti, ca sa nu zic milogesti, statii la preturi simbolice sau donatii ca apoi sa le scoti la vinzare ca "din colectia proprie..." la preturi exagerat de mari. Buna afacere, traiasca fraierii... Link spre comentariu
Vizitator dermengi Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Interesant, pe aici soliciti, ca sa nu zic milogesti, statii la preturi simbolice sau donatii ca apoi sa le scoti la vinzare ca "din colectia proprie..." la preturi exagerat de mari. Buna afacere, traiasca fraierii...ma cunosti tu pe mine ...ca sa faci afirmatii de astea.altul te ar fi facut prost pe aici...dar eu nu te fac pt ca nu imi sta in caracter. imi trebuie neaparat unul. si exact pt ce am scris acolo. daca ai avea facebook ai vedea ca nu te mint. dar la tine acolo la tara acest link nu cred ca a ajuns. dar,in fine.....daca ma ajuti sa gasesc un a7b de cinstesc si fi sigur ca ce primesc donatie nu revind. nu toti romanii sint curve...mai exista si un 10% seriosi Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 YO5BKD are de vanzare. Link spre comentariu
Vizitator dermengi Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 YO5BKD are de vanzare. multumesc mult. o sa il sun Link spre comentariu
yo7but Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Salut,Nu doresc sa intru in polemica cu tine mai ales in vazul tuturor. N-am inteles de ce altii m-ar face prost, care sunt aceia "altii" ? (probabil colectionari ca si tine), fa-ma si pe mine sa inteleg si poate imi explici de ce m-ar face prost. In alta ordine de idei ceeace am scris eu acolo este punctul meu de vedere, daca nu corespunde cu al tau este alta treaba, ar fi de datoria ta sa-mi demonstrezi contrariul iar eu sa-mi cer public scuzele de rigoare asa ca ramin la ceeace am spus. Ai dreptate, pe la noi pe la tara nu au ajuns multe chestii, de aceea nici nu ne-am corcit ca cei din CAPITALA, am ramas cinstiti si sinceri asa cum cum am fost. Nu-mi trimite raspun ca n-am sa-l citesc, nu vreau sa te cunosc sau sa am alte discutii cu tine.Iti doresc succes la completarea colectiei proprii si numai bine.73's from Dorel, YO7BUT. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Va rog fara flame.Si acum, ontopic: pentru colectionari (si cunoscatori) vand A7B, perfecta stare de functionare, set complet de lampi 2K2M de rezerva, 850 lei. Nu am cutia de lemn la ea. In schimb, am manualul, ala militar. Imi urez vanzare buna :freaza:Statia are istorie, a apartinut soldatului Arhip Nicolae. Link spre comentariu
RoadRunner941 Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Doar 850 ?????? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Pretul e radioamatoricesc, prietene... Link spre comentariu
maxxim33 Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Hai sa revn ca sa intaresc presupunerea unuia din colegi. o pereche de telefoane militare TC-72 pret 100 lei sau o singura bucata 70 lei . 0722603408 sau [email protected] Anunt din data de 02/10/2010, ora 16:18:02 din colectia proprie R-3520M [ 6 canale in jur de 46 mhz] antena, acumulator, casca si laringofon].sigilata. statia functioneaza. 300 LEI nedisc http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=ro http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=ro Dragule chiar crezi forumistii de aici sint copilasii cu care faci tu afaceri??? Aici aveti o pagina intreaga gen "Din colectia proprie" http://www.radioamator.ro/mp/ctg.php?c=6&p=1 Mai vrei donatii??? Link spre comentariu
RoadRunner941 Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Macar sa fi folosit username-ul sub care a facut acele afaceri,nu unul luat de 5 zile....afaceri in stil rromanesc.....nu am scris gresit cu 2 r...Plus complicitatea,poate suna cam dur exprimarea dar asta e realitatea,unui admin care a sters toate postarile sub acel username...de ce oare?? Link spre comentariu
Vizitator dermengi Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Macar sa fi folosit username-ul sub care a facut acele afaceri,nu unul luat de 5 zile....afaceri in stil rromanesc.....nu am scris gresit cu 2 r...Plus complicitatea,poate suna cam dur exprimarea dar asta e realitatea,unui admin care a sters toate postarile sub acel username...de ce oare??S A REZOLVAT. POZELE SE POT VEDEA PE FACEBOOK. SE POATE INCHIDE ANUNTUL. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 O fi vorba de forever1941? A fost banat de catre DJ Dog, pe motiv de nerespectare a regulamentului de la vanzari. Link spre comentariu
Vizitator dermengi Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 O fi vorba de forever1941? A fost banat de catre DJ Dog, pe motiv de nerespectare a regulamentului de la vanzari. DA DESPRE MINE E VORBA.nici acum nu am inteles de ce mi a anulat contul. Link spre comentariu
Yo4You Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Interesant, pe aici soliciti, ca sa nu zic milogesti, statii la preturi simbolice sau donatii ca apoi sa le scoti la vinzare ca "din colectia proprie..." la preturi exagerat de mari. Buna afacere, traiasca fraierii...Citez sunt de aceeasi parere... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum