cristi_dolce_2009 Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 salutare.am achizitionat un kit de mixer cu corector de ton si preamplificator (3 stereo intrari idependente,o iesire stereo)acum vreau ca din cele 3 intrari sa atasez un microfon la una din ele insa am inteles ca trebuie un preamplificator de microfon...poate cineva sa ma ajute in legatura cu aceasta problema....ce sfaturi imi datimultumesc anticipat Link spre comentariu
Vizitator andreii Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 ai legat. preul de final? Link spre comentariu
cristi_dolce_2009 Postat Octombrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2010 preampl la-m conectat la un etaj final si functioneaza corespunzator , inca pe intrare unde eu bag semnal din pc vreau sa pun si un microfon insa nu merge:))...am inteles ca trebuie un alt preamplificator de micrfonastept sfaturi (nu prea ma pricep la chesti asta cu microfonul) Link spre comentariu
boederyakumo Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Cum intrarea de linie intr-un mixer e calculata la valoarea de 1Vvv, aveti nevoie de un preamplificator de microfon Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 vreau sa pun si un microfon insa nu merge Se aude prea incet sau nu se aude deloc? Link spre comentariu
cristi_dolce_2009 Postat Octombrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2010 nu se aude deloc Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 :nas:Oricum, ceva, cit de slab tot se auzea daca microfonul era bun! Esti sigur ca nu utilizezi un microfon condensator, care are nevoie si de alimentare? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum