Vizitator rzaandgza Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Am o problema cu notebook-ul meu. L-am cumparat cu Free-DOS si mi-am pus windows 7 pe el. Dupa o luna in care a functionat perfect, primesc blue screen error. Dupa ce dau restart BOOTMGR not found. Ma hotarasc sa reinstalez de pe acelasi DVD windows 7. Imi da eroare la 1% din proces, m-am documentat si eroarea se referea la viteza de scriere a discului [copia mea era scrisa cu 4x]. Mi-am facut o copie noua, scrisa cu 2x, aceeasi eroare. Am luat alte variante de windows 7, aceeasi problema. Am incercat windows XP, desi am inteles ca nu e indicat pt Satellite din cauza driverului pt SATA. nici XP n-a functionat. Am incercat Vista, imi da eroare la 60%. Raman fara variante. Sugestii?--am cunostinte medii in ceea ce priveste tot ce tine de computere-- Link spre comentariu
danb1974 Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Verifica memoriaInstaleaza de pe stick usb (pe care il creezi cu scula lui microsoft numita usb dvd creator sau ceva de genul) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum