Vizitator anculeana_74 Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 In primul rand bine (ca ) v-am gasit ! Sunt pe dinafara rau de tot dar hai sa va explic situatia asa cum pot Am un televizor PHILIPS 14PV284/39 (cu caseta incorporata ) caruia i-am pierdut telecomanda. Am cuparat o telecomanda PILOT SUPERTEL careia i-am gasit codul pentru TV (103)dar nu pot intra sa programez canalele. Am gasit un manual pentru tv ( http://www.usersmanualguide.com/philips ... 14pv284_39 ) in care scrie ca trebuie sa apas simultal tastele < si > de langa meniu , dar .... :cry: nu merge .Precizez ca semnalul il am pe cablu de antena de la rds .Am incercat cu un cablu euroscart dar imi trebuie un fir foarte lung si nu am.Daca ma puteti ajuta cu ceva va multumesc anticipat . Link spre comentariu
palcu ion Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 daca tv este cu video incorporat atunci va trebuie telecomanda p 4181 Link spre comentariu
Vizitator anculeana_74 Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Multumesc pentru sfat .Ma duc sa cumpar . Link spre comentariu
BUGHIU Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Ar mai merge si: com3765 sau rt2578 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum