Vizitator emipop Postat Octombrie 3, 2005 Partajează Postat Octombrie 3, 2005 sal. am nevoie de o schema de amplificator pt un microfon mic! ideea este ca vreau sa inregistrez in telefon diferite chestii si am nevoie de un microfon care sa capteze bine de tot. bidirectional sau unidirectional, nu prea conteaza atata timp cat capteaza bine. alimentarea sa fie max 9 v sau o baterie de 1,5v de telecomanda! merci :smt020 Link spre comentariu
ICEMAN Postat Octombrie 3, 2005 Partajează Postat Octombrie 3, 2005 tu vrei un preamplificator de microfon si cred ca gasesti la accesori audio asa ceva Link spre comentariu
Vizitator emipop Postat Octombrie 3, 2005 Partajează Postat Octombrie 3, 2005 m-am uitat peste accesorii audio insa nu am gasit ceva concret. de aceea am postat. Link spre comentariu
Vizitator emipop Postat Octombrie 3, 2005 Partajează Postat Octombrie 3, 2005 ar fi o problema: Tensiunea de alimentare minim 10Vcc, maxim 25VccEu ma gandeam max la o baterie de 9 V, adca nu chiar ceva la 1.5VIdeea este ca montajul(mic + amplif) sa fie mobil, astfel ca nu poate fi conectat la o priza cu transformator. nu ar fi prea mult 100k sau 90 de fapt, dar daca il pot alimenta la 9v atunci e bine! Link spre comentariu
ionut20 Postat Octombrie 3, 2005 Partajează Postat Octombrie 3, 2005 aici ai o variantaUalimentare=9...12V Link spre comentariu
pid Postat Octombrie 4, 2005 Partajează Postat Octombrie 4, 2005 Preu mono la mine pe site, daca crezi ca nu ai posibilitatea sa-l cumperi, pot sa-ti ofer doar schema lui, este foarte simplu si cu siguranta te vei descurca.nu pui si aici o schema? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum