Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema tv samsung

Postări Recomandate

salut,am un tv samsung caruia i-am inlocuit tubul dar sunt probleme pe sasiu. Are doua rezistente arse pe iesire la unul din pinii trafului de linii pe ABL. Sasiul este compus din sursa TDA 4601 liniar, sunet TDA 2006, sincroprocesor KA 2154, cadre -este integrat liniar cu 9 pini si nu se mai vede seria (este asemanator cu TDA 4601,posibil tda3653). Am nevoie de schema pentru a afla valoarea celor doua rezistente carbonizate. Multumesc anticipat pentru ajutor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru tv

8

• palcu ion

3

• tv1

2

• Toni Marginean

1

Top autori în acest subiect

Are doua rezistente arse pe iesire la unul din pinii trafului de linii pe ABL

ceva mai pe intelesul tuturor....se poate?si eventual de ce a trebuit schimbat tubul!nu mai vorbim ce sasiu este ca ...nu ne-ai spus...
Link spre comentariu

Are doua rezistente arse pe iesire la unul din pinii trafului de linii pe ABL

ceva mai pe intelesul tuturor....se poate?si eventual de ce a trebuit schimbat tubul!nu mai vorbim ce sasiu este ca ...nu ne-ai spus...
Tubul l-am inlocuit deoarece avea gatul spart. Nu am seria sasiului. Nu se mai vede. Momentan am imagine dar foarte intunecata cu UG2 la maxim.
Link spre comentariu

Aici gresesti.R208 este o rezistenta cu valoare intre 100 Kohmi si 150 Kohmi in functie de diagonala tubului;in cazul tau valoarea este 120 - 130 Kohmi.

Multumesc D-le tv1, am rectificat.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări