Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Statie de lipit

mariandmd

Postări Recomandate

Da, adevarat au disparut/pierdut muuulte atasamente de pe forum.

Am sa caut prin PC fisierele necesare realizarii statiei (schema, cablaj, hex-ul (tradus in romana)) si am sa fac o arhiva cu ele, apoi am sa o urc pe un site extern (am limita upload depasita pe elforum), ca sa o poti descarca, tu sau cei care doresc realizarea Statiei de Lipit.

Ar fi interesanta aceasta arhiva .Eu as dori sa-mi construiesc aceasta statie de lipit. Multumesc.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

In primul rind, "Hristos a inviat!", tuturor.M-am apucat si eu de constructia acestei statii de lipit.Cablajul este cel facut de GeoMar(caruia tin s-ai multumesc pe aceasta cale pentru ajutorul acordat si nu este pentru  prima data cind ma ajuta),cablaj pe care ulterior l-am adaptat nevoilor mele(rog sa nu se supere pentru modificarile facute).A luato din prima.Urmeaza sa o imbrac si nu am verificat ce diferenta este intre temperatura afisata si cea din virful letconului.1.thumb.png.f42808eab4286f65fa4fcec6bd5a115b.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

Link spre comentariu

HRISTOS A INVIAT

Imi cer scuze de la moderator daca intrebarea nu are legatura cu topicul respectiv

Cum pot compila un cod sursa .In folderul cod sursa am mai multe fisiere "" .C"" lcd.c .main.c menu.c , etc

Softul este pentru atmega8 , am facut traducerea din ruseste pentru menu lcd .Cum le pot recompila pe toate . 

Am instalat AtmelStudio7.Am incercat cu ""new proiect" dar se selecteaza numai un fisier .C

multumiri cu anticipatie

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări