Eugen Chirila Postat Iulie 12, 2015 Partajează Postat Iulie 12, 2015 (editat) @UDAR, dupa cum spuneam, nu toti avem aceeasi instructie, termeni si cunostinte legislative, tu esti un membru evoluat dupa cum scrie si la avatarul tau, la mine scrie involuat, asa ca da-mi crezare si hai sa fim cat se poate de expliciti atunci cand cerem ceva, cuiva, sa scriem/exprimam cu termeni/cuvinte pe intelesul tutror, si dupa acee sa avem pretentia sa nu greseasca. @marian, te rog scoate aceasta discutie imposibila de aici si arunc-o la gunoi. nu la pubela. Editat Iulie 12, 2015 de Eugen Chirila Link spre comentariu
UDAR Postat Iulie 12, 2015 Partajează Postat Iulie 12, 2015 Un comentariu legat de avatar . Forumul scrie automat chestia aia la peste 1000 sau 2000 de postări . Nu am deci nicio legătură și nici nu mă interesează chestiile astea - deși , dacă mă întrebi , consider că e o prostie să fii ”apreciat” strict după numărul de postări. În rest , dă-mi voie să nu fiu de acord . Citirea regulamentului e obligatorie , ca să-l și respecți pe urmă. Dacă a citit și n-a priceput trebuia să întrebe. Deși , și-mi cer iertare pentru lungirea subiectului , chiar dacă n-a citit Legea , scrie acolo explicit de torente , warez, etc . Oare chiar nu e clar ? Ce se ia de-acolo ? Programe cu licența plătită ? Programe gratuite ? Sau .... ? Și cu asta eu mă opresc , fiecare face cum crede . Link spre comentariu
adicontakt Postat Iulie 12, 2015 Partajează Postat Iulie 12, 2015 Un comentariu legat de avatar . Forumul scrie automat chestia aia la peste 1000 sau 2000 de postări . Nu am deci nicio legătură și nici nu mă interesează chestiile astea - deși , dacă mă întrebi , consider că e o prostie să fii ”apreciat” strict după numărul de postări. perfect de acord , a-ti vazut cat are BubuSmecheru" ? toate obtinute din intrebari nicdecum din raspunsuri Link spre comentariu
trinitty Postat Iulie 12, 2015 Partajează Postat Iulie 12, 2015 Eu mai stărui un pic, de dragul argumentației...deh roman. Sunt convins ca fiecare utilizator de pe forum sau în general din România a piratat/furat ceva. Dar, majoritatea nu se laudă cu asta, sau solicita în scris dreptul de a fura. E la fel ca și comunitatea gay-lor care de nus câte ori pe an prin toate țările defilează sa-si clameze orientarea. De parcă restul lumii ar trebui să defileze la rândul ei să strige "noi" suntem hetero...Ce mă interesează ca ești homo sau hetero sau ca mai descarci și tu un soft sau un cântec. Doar da dovada de "common sense" și nu striga in gura mare ! Link spre comentariu
ROBERT78 Postat Iulie 13, 2015 Partajează Postat Iulie 13, 2015 Da am gresit scriind acel cuvint atit de deranjant,dar nu am cerut pe forum soft piratat ci ca nu am gasit pe net acest soft piratat Am intrebat doar daca are cineva softu SPRINT LAYOUT Si daca am gresit asa de grav support consecintele de a mai avea dreptu de a posta citeva zile cum am inteles din regulamentu forumului Link spre comentariu
ROBERT78 Postat Iulie 16, 2015 Partajează Postat Iulie 16, 2015 sal poate cineva sa-mi spuna cum se poate edita lista de componente in sprint layout deoarece layoutul l-am descarcat si contine multe componente smd(mai multe tipuri) si nu pot sa-mi dau seama care de ce fel este multumesc anticipat Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Iulie 23, 2015 Partajează Postat Iulie 23, 2015 (editat) Scuze, dar abea acum am vazut rugamintea ta. Cum adica sa editezi, nu inteleg ce anume vrei concret, vrei sa iti creezi propriile componente?, sau vrei sa ti le grupezi tu anume. Poti foarte bine, sa stergi tot ce nu iti este necesar, sau sa iti creezi propria arhiva cu componentele de care ai tu nevoie frecvent. Daca vrei, iti dau eu arhivele mele cu componente, atat cele standard din Sprint cat si arhiva mea proprie, creeata de mine pentru nevoile mele. Editat Iulie 23, 2015 de Eugen Chirila Link spre comentariu
ROBERT78 Postat Iulie 24, 2015 Partajează Postat Iulie 24, 2015 sal scuze poate nu m-am exprimat clar m-ar interesa ex( la un layout gata terminat care are mai multe component smd de mai multe tipuri) si in silk apare notat doar C1 ,3,6 sau R1 ,2 3,8 sau D1,2,3,4 (cum imi pot da seama care de ce fel e ex 1206 sau 0805 acest lucru am intrebat daca se poate edita cumva , adica si mai concret (sa zicem ca am R1-9 smd 1206 si C1-12 smd 0805 multumesc Link spre comentariu
ROBERT78 Postat August 1, 2015 Partajează Postat August 1, 2015 sal..mai am o intrebare in acaeasta schema pe care terminal se leaga intrarea AC pe T1 Sau T2 multumesc anticipat Link spre comentariu
ROBERT78 Postat August 2, 2015 Partajează Postat August 2, 2015 multumesc pentru ajutor Geomar dar vroiam sa fiu sigur(deorece sunt cam incepator in electronica) de aceea am intrebat pe care terminal se alimenteaza in schema de mai sus BT-ul pe main T1? multumesc Link spre comentariu
bentanioan Postat August 3, 2015 Partajează Postat August 3, 2015 In schema sunt numerotati pinii triacului si corespund cu imaginea postata de GeoMar. In schema T1 inseamna triac1 nu main terminal 1. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat August 25, 2015 Partajează Postat August 25, 2015 7809 si 7909 nu ar trebui sa se incalzeasca cine stie ce. Cine imi spune cam cum e cu temperatura lor? Nu prea am spatiu de radiatoare. Link spre comentariu
ROBERT78 Postat August 27, 2015 Partajează Postat August 27, 2015 Mikropajka mikropajka_2011_eagle.zip mikropajka_2011_program.zip Link spre comentariu
rosmarin Postat August 27, 2015 Partajează Postat August 27, 2015 Multumim Robert78. O rugaminte: -sunt trei variante constructive si toate cu ATMEGA8-PDIP si MAX6675 Intrebare:sunt diferente mari intre cele trei variante?Cu alte cuvinte prin ce se deosebesc in privinta utilizarii lor? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum