rosmarin Postat Aprilie 13, 2015 Partajează Postat Aprilie 13, 2015 Are un semn,o mica gaurica pe corpul integratului. De acolo incepe numaratoarea pinilor Link spre comentariu
ROBERT78 Postat Aprilie 13, 2015 Partajează Postat Aprilie 13, 2015 problema asta e ca nu are nici o gaurica nici o tesitura cu o lupa m-am uitat,dar nimic Link spre comentariu
Vizitator simaalex98 Postat Aprilie 13, 2015 Partajează Postat Aprilie 13, 2015 Puteti pune o poza cu respectiva componenta?Daca are cumva o linie,orientati componenta cu linia in stanga,iar numaratoarea incepe din stanga jos. Link spre comentariu
vasile eugen Postat Aprilie 13, 2015 Partajează Postat Aprilie 13, 2015 am cumparat lm311 smd si problema e ca nu e nici o notatie care ar fi pinul 1 asa ceva nu am mai patit,cum pot sa-mi dau seama stie cineva??/astept idei,mersi Catre un colt trebuie sa fie un punct sau ceva ,nu musai canal.Cu o lupa trebuie sa veizi. Link spre comentariu
ROBERT78 Postat Aprilie 13, 2015 Partajează Postat Aprilie 13, 2015 atasez poza sper ca a iesit bine Link spre comentariu
UDAR Postat Aprilie 13, 2015 Partajează Postat Aprilie 13, 2015 Dacă nu are bandă sau punct , orientarea este aceea în care scrisul este ”normal” . Link spre comentariu
ROBERT78 Postat Aprilie 13, 2015 Partajează Postat Aprilie 13, 2015 asa il lipesc cu scrisul normal,sper sa fie ok, multumesc pentru ajutor,tuturor Link spre comentariu
rosmarin Postat Aprilie 13, 2015 Partajează Postat Aprilie 13, 2015 Toate integratele reale, de firma chiar si cele chinezesti au un semn, o cheie de incepere a numerotarii.Caz contrar sa nu fie o serie...falsa Link spre comentariu
ROBERT78 Postat Aprilie 13, 2015 Partajează Postat Aprilie 13, 2015 nu stiu de care e am comandat de la tme,si eu m-am mirat cum nu are nici un semn am comandat si op-07 care are o liniuta dar lm311 nimic doar intcriptionare "311 ST GZ435" Link spre comentariu
UDAR Postat Aprilie 13, 2015 Partajează Postat Aprilie 13, 2015 (editat) Am în față o placă industrială pe care este un LM311 fără niciun semn pe care scrie sus 311 iar jos ST ( sigla) și 8939 . Sub el este un OP07 pe care scrie sus OP07 iar jos sigla LT - deasemenea fără niciun alt semn . EDIT Am încercat niște poze dar nu se vede prea clar nici pe macro. Editat Aprilie 13, 2015 de UDAR Link spre comentariu
ROBERT78 Postat Aprilie 13, 2015 Partajează Postat Aprilie 13, 2015 exact asa e si LM311 pe care il am eu Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 13, 2015 Partajează Postat Aprilie 13, 2015 Dacă pe capsulă nu are cheie, ca cel din figură, numerotarea se face de la cifra 1 marcată cu roșu. Link spre comentariu
spark Postat Aprilie 14, 2015 Partajează Postat Aprilie 14, 2015 Uitati aici o schema dupa KS mai performanta care are mai multe imbunatatiri aduse cine se pricepe la poloneza , ca google m-a dat pe spate https://sites.google.com/site/elektroprocesor/elektronika/stacja-lutownicza Link spre comentariu
Ionut Remus Postat Aprilie 14, 2015 Partajează Postat Aprilie 14, 2015 atasez poza sper ca a iesit bine DSCF5400.JPG Am avut componente SMD asa cum se discuta si daca nu exista un semn comcret pe ea atunci vezi ca, asa cum te uiti la ea, ca fiind lipita pe PCB, trebuie sa aiba unul din colturi putin taiat. Cred ca si cum a mentionat @validae mai sus, dar pentru siguranta vezi daca te uiti cu atentie, ca, coltul e putin inclinat. Eh...cum tii coltul respectiv orientat in stanga atunci primul pin de sus din stanta este pinul NR.1, iar numerotarea se face normal ca la orice cip. Stiu ca mi-am batut capul si eu cu asta si cand am inspectat cu lupa mi-am dat seama de acea parte care era cu coltul mai taiat de la pinul 1 la pinul 4. spre exemplu Link spre comentariu
fratello Postat Aprilie 14, 2015 Partajează Postat Aprilie 14, 2015 Cu scrisul in pozitie normala, pinul 1 este in stanga jos. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum