Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Statie de lipit

mariandmd

Postări Recomandate

Se pare ca am reusit ceva,urmeaza sa personalizati softul sau sa-mi trimiteti mesajul de intampinare sa compilez eu daca nu reusiti.Astept schema corecta si cablajul :reytre .

rl1.rar

Editat de bentanioan
Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Felicitari,a iesit fain.Am terminat si eu statia de lipit 2in1.Am folosit aceeasi schema si pentru aer cald,diferenta consta in faptul ca alimentarea rezistentei se face din 220v c.a. Pompa de aer este un ventilator turbina 75x75x30mm la 12V (cel din imagine) ,debitul de aer este reglat prin modificarea turatiei cu un LM317.Suflanta si letconul sunt de la tehno........ Oradea marca Gordak. Aerul cald nu este foarte stabil,dureaza cateva minute pana se stabilizeaza dar tot mai are oscilatii de +/- 5 grade.Letconul este mai stabil. Oricum se poate lucra cu ea foarte bine. Afisajele este miniatura 53/20mm (pcb-ul) salvate de un prieten de la reciclare.

post-176680-0-63324300-1421992332.jpg

post-176680-0-52347700-1421992342_thumb.jpg

Editat de bentanioan
Link spre comentariu

multumesc...si statia ta a iesit superfain....poti sa postezi modificarea softului pe care ai facut-o?? pentru ca eu nu am reusit sa pastrez si litera C... Si vad ca si dupa litera P ai facut modificare...mersi..

Link spre comentariu

In fisierul rl1.c o sa gasiti ,,IN PARANTEZE SCRIETI CE DORITI'' scris ca si comentariu,acolo este mesajul meu de intampinare,modificati acolo cum doriti dupa care compilati si o sa arate ca si la mine.

Succes

SOFT.rar

Link spre comentariu

Este o cutie din plastic de la stra-stra-bunicul unui modem de retea sau cam asa ceva,nu prea cred ca se mai gaseste.Dimensiuni aproximative (nu sant langa statie acum) 250x200x70mm.

Link spre comentariu

Am scris si mai sus,letconul e destul de stabil,aerul cald mai are fluctuatii dar se poate lucra f.bine.Eu am facut si montajul (parca rusesc) tot cu atmega8 si 3 temperaturi memorate dar ala functioneaza perfect,nu sare nici macar 1 grad nici letconul nici aerul cald. Am facut si aceasta schema ca arata mai bine cu afisaj LCD.

Link spre comentariu

Am scris si mai sus,letconul e destul de stabil,aerul cald mai are fluctuatii dar se poate lucra f.bine.Eu am facut si montajul (parca rusesc) tot cu atmega8 si 3 temperaturi memorate dar ala functioneaza perfect,nu sare nici macar 1 grad nici letconul nici aerul cald. Am facut si aceasta schema ca arata mai bine cu afisaj LCD.

Aveti o schema publica la partea de suflanta?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări